Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Problemen met Philips GoGear SA5145

tomvdlee
6 antwoorden
 • Zou iemand me kunnen helpen alsjeblieft? Ik heb een MP 4-speler gehad voor mijn verjaardag (volgens mijn man). Het gaat om de Philips GoGear audio player type SA5145. Ik ben druk bezig om platen te downloaden en erop te zetten. Maar nu heb ik eigenlijk een paar vragen over deze speler:

  1) Als ik de speler in mijn computer heb en ik wil hem openen, staan lang niet alle platen op de windows media player. Hoe komt dat? De Windows media player is versie 9,0.
  2) Als ik de platen ga bewerken op windows media player, krijg ik vaak de melding dat ze niet afgedraaid kunnen worden en de bewerkingen worden niet doorgevoerd op de speler, waardoor niet alle artiesten bij elkaar staan. Hoe moet ik dat doen?
  3) Kan je platen van CD's overzetten op je speler? Zo ja, hoe doe je dat?

  En nu de meest belangrijke vraag en de vraag waar ik het meest prikkelbaar van word:

  4) Soms worden er andere platen gedraaid dan is aangegeven. Als je dan de "misluktë" plaat er tussenuit wilt halen, lukt dat ook niet, omdat dan juist de in die plaats gedraaide plaat wordt verwijderd. Hoe krijg ik de mislukte platen van mijn speler af?

  Ik hoop dat iemand me kan helpen met deze vragen te beantwoorden.

  P.S.: Ik heb tot nu toe 582 platen erop staan van de 2000 die erop kunnen.
 • Ik denk dat je aan deze support pagina zal vinden wat je zoekt. Links staat ook de speciale software die speciaal gemaakt is voor jouw mp4-speler. Dit zou m.i. al flink wat moeten oplossen, als je die gebruikt i.p.v. Windows Media Player
 • Ik heb het bekeken, maar snap er niet veel van. (van de uitleg bedoel ik ) Weet niet wat synchroniseren is, en ook kan ik nergens het woord rippen vinden in Windows media Player. Ook weet ik niet waar je moet vinden of de platen toestemming hebben om te worden gedownload.
  En mijn vraag over hoe je de mislukte platen van je speler af krijgt is ook nog steeds niet beantwoord.
 • [quote:9077fb2f3f="drive"]Ik heb het bekeken, maar snap er niet veel van. (van de uitleg bedoel ik ) Weet niet wat synchroniseren is, en ook kan ik nergens het woord rippen vinden in Windows media Player. Ook weet ik niet waar je moet vinden of de platen toestemming hebben om te worden gedownload.
  En mijn vraag over hoe je de mislukte platen van je speler af krijgt is ook nog steeds niet beantwoord.[/quote:9077fb2f3f]RTFM :lol: :lol: :lol:
 • Rippen (zie tweede bullit):
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Digitalisering

  Synchroniseren is het gelijk maken van twee mappen. Dus zeg maar dat je de inhoud van map C:\MUZIEK gelijk maakt aan D:\MUZIEK.
 • [quote:8fbd4da7be="plextor"][quote:8fbd4da7be="drive"]Ik heb het bekeken, maar snap er niet veel van. (van de uitleg bedoel ik ) Weet niet wat synchroniseren is, en ook kan ik nergens het woord rippen vinden in Windows media Player. Ook weet ik niet waar je moet vinden of de platen toestemming hebben om te worden gedownload.
  En mijn vraag over hoe je de mislukte platen van je speler af krijgt is ook nog steeds niet beantwoord.[/quote:8fbd4da7be]RTFM :lol: :lol: :lol:[/quote:8fbd4da7be]


  Wat is RTFM?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.