Vraag & Antwoord

Anders (software)

Printen in Acrobat 8

Anoniem
None
5 antwoorden
 • hallo,

  Ik heb Adobe Acrobat 8 professional geinstalleerd op mijn computer. Het programma werkt naar behoren, kan PDF lezen, schrijven, etc.

  Ik merk echter dat er een probleem is bij het printen van PDF files naar mijn Canon PIXMA 600. Als ik op het print icoon in Acrobat klik krijg ik (net zoals dat het geval is bij Word) de print opties te zien etc. maar als ik laat printen dan is het resultaat niet te lezen: ipv. de originele tekst zie ik een aaneenschakeling van tekens en ipv. afbeeldingen zie ik blokjes.

  Weet iemand hoe dit kan? Zijn er misschien instellingen die ik moet veranderen? Of is hier een andere oplossing voor? Bij voorbaat dank.
 • je moet ook kijken wat de default printer is .
  adobe maakt een printer aan .
  die moet je dus selecteren
 • Dank voor reactie.

  Bij het kopje printen heb ik de mogelijkheid om te kiezen uit 3 printers: ADOBE PDF, CANON MP600 (de printer die ik wil gebruiken) en Microsoft XPS Document Writer.

  Hier selecteer ik de MP600 en het resultaat is als in mijn eerste post: afbeeldingen worden blokjes, tekst wordt een chaos van tekens.

  Nu weet ik dat er programma's zijn als Finereader etc. om PDF weer om te zetten naar WOrd. Maar bij vrienden heb ik gezien dat dit lang niet altijd goed gaat ( pagina-opmaak etc.)

  Ik zou dus graag willen printen uit Acrobat zelf.
 • je moet ook de adobe printer kiezen
 • Oke, maar als ik dat doe dan maak ik van een PDF file toch gewoon een andere PDF file? Heb het zojuist even geprobeerd maar het resultaat is dat ik mijn PDF file via acrobat kan opslaan als een andere PDF terwijl ik de file gewoon via mijn Canon wil uitprinten, zodat ik van documenten (handleidingen etc.) een hardcopy heb op papier.

  Misschien nog andere ideeen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.