Vraag & Antwoord

Anders (software)

Battlefield 1942 probleem

Anoniem
marco.meijer
2 antwoorden
  • Hallo mensen. Ik heb net Battlefield 1942 geïnstalleerd en ook ge patcht naar versie 1.61. Om een of andere reden kan ik niet spelen. Het laden van de maps komen vast te zitten op een bepaald punt (verschilt per map). Ik kom soms niet verder dan 10% en soms stopt hij bij 100%. Ik heb Vista, maar dat hoort niet uit te maken. Het schijnt op Vista gewoon te werken.
  • [quote:5fef1b4729="marco.meijer"]Hallo mensen. Ik heb net Battlefield 1942 geïnstalleerd en ook ge patcht naar versie 1.61. Om een of andere reden kan ik niet spelen. Het laden van de maps komen vast te zitten op een bepaald punt (verschilt per map). Ik kom soms niet verder dan 10% en soms stopt hij bij 100%. Ik heb Vista, maar dat hoort niet uit te maken. Het schijnt op Vista gewoon te werken.[/quote:5fef1b4729]

    hij doet het op zich dus wel: je kan hem opstarten. Probeer de patch nog eens te installeren: is er nog een nieuwere? Heb je eventueel (als het er is) Punkbuster al ingeschakeld? Komt er een foutmelding of loopt hij gewoon vast? En deed hij het voor de patch wel of is dit de eerste keer op vista?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.