Vraag & Antwoord

Anders (software)

Word

3 antwoorden
  • Hallo allemaal, Ik zit met een probleempje met mijn word. Ik heb dit een hele tijd normaal kunnen gebruiken totdat er ineens wat veranderde met mijn layout. Ik vind dit een hele hatelijke verandering want het geeft een vertekenend beeld van hoe mijn getypte bestand er uit komt te zien. Zo ziet mijn layout er uit(de letters lijken helemaal bovenaan op het randje gedrukt te worden): [img:a587a2f205]http://i32.tinypic.com/1brb9.jpg[/img:a587a2f205] Maar al print ik het uit komt er er wel goed uit: [img:a587a2f205]http://i31.tinypic.com/abh8iu.jpg[/img:a587a2f205] Ik hoop dat iemand weet hoe ik dit op kan lossen. Met vriendelijke groet, Tim
  • Ik werk in Word 2003, maar kan daar dezelfde layouts instellen. Als ik in het menu View kies voor Normal krijg ik de layout zonder bovenmarge (die je dus niet wilt) en als ik Print Layout kies is die bovenmarge weer terug (zoals je het dus wilt hebben) Ik neem aan dat dit soort instellingen in Word 2007 ook bestaan.
  • Je zet de muis precies op de boven- of onderrand van het document. De muispointer verandert in een pijltje omhoog en een pijltje omlaag. Dan dubbelklikken om de witruimte te verbergen of zichtbaar te maken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.