Vraag & Antwoord

Anders (software)

Microsoft Office

Anoniem
None
9 antwoorden
 • De programma's van Microsoft Office 2007 openen in de standaard map Mijn Documenten. Oudere versies van Microsoft Ofice openden in de map waar je het laatst een bestand geopend had. Ik wil deze instelling ook in Microsoft Office 2007. Wie weet hoe je dat voor elkaar krijgt?
 • Knop linksboven (Office-knop dus), dan rechtsonder: Opties voor Word > Opslaan (links in de balk) > Standaardbestandlocatie: hier map naar je keuze invullen.

  En ja, 'k weet dat het niet heel logisch is van iets dat je wil openen te configureren bij Opslaan, mja…
 • doet ie nog niet wat ts wil

  als ts in een andere map bezig is en office afsluit wil ie met herstart in de nieuwe map openen

  nu opend die in de ingestelde map
 • Ik denk dat ik duidelijker moet zijn. Ik wil niet één specifieke map selecteren. Ik sla bestanden op in diverse (sub)mappen. Nu wil ik dat het programma bij 'bestand openen' automatisch die (sub)map kiest waar ik het laatst een bestand met dat programma heb opgeslagen. Bij vroegere versies van Microsoft Office was dat standaard zo.

  Daar stonden onder in het menu 'bestand' ook steeds de namen van een aantal 'recent geopende' bestanden. Dat zou nog een aardig alternatief zijn van wat ik wil, maar ook dit kan ik niet terugvinden in Office 2007.
 • Laatst geopende bestanden weergeven: Office-knop > opties voor Word > geavanceerd > Weergeven En hier bij de eerste regel (dit aantal ….) achteraan het aantal invullen.
  (en je bent dus hier al wat verder mee)

  Wat het openen in je laatste map betreft: dit kan ik niet vinden. 'k Weet ook niet of die optie te bepalen is.
 • Bedankt voor de tip. De optie om het aantal bestanden in te vullen is echter grijs en daardoor niet benaderbaar.
 • grijs.. ? Snap ik niet, maar als het grijs is, is het natuurlijk grijs. Mogelijk een andere instelling (al was die optie bij mijn office bij het begin al dadelijk benaderbaar)
  Verder kan ik je niet helpen, want eigenlijk ben ik een fervent Wordperfect gebruiker en heb die office vooral voor acces en exell, Word gebruik ik slechts als ik eens iemand een doc moet doorsturen…
 • Bedankt voor je hulpvaardigheid, Passer. Ik puzzel wel weer verder met Word, want dat is het, één grote puzzel.
 • Graag gedaan, Hubaki, en voor de rest: [img:ce230b2898]http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g010.gif[/img:ce230b2898]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.