Vraag & Antwoord

Anders (software)

Nero DMA-Driver Error, CRC Error: Ik kan niets meer branden

5 antwoorden
  • Ik heb een groot probleem met nero. Elk schijfje dat ik probeer te branden mislukt ! Ik heb nu al 10 extra onderzettertjes, maar dat heb ik natuurlijk liever niet. Ik krijg steeds de volgende error: [img:f8aca26adc]http://i32.tinypic.com/6i7f3p.jpg[/img:f8aca26adc] Hoe los ik dit op ? Ik heb al wat gegoogled maar niets heeft geholpen. Het is een SATA brander btw. Alvast bedankt.
  • http://winhlp.com/node/10 Leesvoer.
  • brander verwijderen bij hardware pc afsluiten en opnieuw opstarten (eventueel met nieuwe kabel)
  • @ Lange Pier: Ik krijg steeds de error: "Toegang tot Windows Script Host is op deze computer uitgeschakeld. Neem voor details contact op met uw beheerder". Heb al wat google oplossingen gedaan, zoals 2 dll's opnieuw registreren, maar geen resultaat... ik heb ook geen xp-antispy erop staan wat hiertoe leidt... Hoe los ik dit allereerst op ? Bedankt
  • Dan is er meer aan de hand, kijk eens met RRT of je dat kunt veranderen. http://www.softpedia.com/get/Security/Security-Related/RRT-Remove-Ristrictions-Tool.shtml Overigens staat er ook een handmatige reparatie maar kijk gewoon in apparaatbeheer of het überhaupt het probleem is.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.