Vraag & Antwoord

Anders (software)

Conflict??

3 antwoorden
  • Een goedendag allemaal Voordat ik begin wil ik ff zeggen dat ik nieuw ben op deze site en niet zeker weet of ik dit wel goed plaats. Mijn probleem is: Bij mij thuis zijn 3 computers aangesloten op internet via een router. We hadden er eerst een van Sitecom (als ik het goed heb) maar die ging kapot. Toen heeft me vader met de provider gebeld (UPC) om te vragen wat nou de beste router was voor onze verbinding. Die vertelde ons een Netgear RP614v3. Daar waren al probemen want de eerste was al gelijk kapot toen we hem kochten en de 2e hadden we wat moeite met installeren. Dat is eindelijk gelukt maar zodra op 1 van de computers een programma wordt gestart dat met torrents werkt valt MSN uit (grijs gespreksvenster) en laadt die geen internetpagina's meer... Ik denk dat het aan de router ligt maar me vader denkt dat het een softwareprobleem is. Nu is mijn vraag: Weet iemand hierzo wat het probleem kan zijn??????? PS. Nadat dat de eerste keer voorkwam zijn alle 3 de computers door "Destructief systeemherstel" gegaan, maar dat mog niet baten. Bij voorbaat dank
  • Heb je bittorrent nog op de standaard instellingen staan? Zoja, stel hem dan eens in op maximaal 60 peers, en de upload op de helft van de beschikbare bandbreedte. Kijk eens of dat wat uitmaakt. Je kunt ook nog het aantal torrents te verminderen, bijvoorbeeld 1 tegelijk.
  • - kapotte routers zag ik echt nog nooit..... - je geeft een probleem op één van de pc´s: dan moet je het probleem dáár zoeken en niet in de router, en dan neig ik ertoe je vader gelijk te geven..... maar wellicht is je probleem ons niet duidelijk... - wat gebeurt er op die andere pc´s als je zo´n torrentclient start?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.