Vraag & Antwoord

Anders (software)

Alternatief voor I tunes

6 antwoorden
  • Is er een alternatief voorI tunes. Ik wil gewoon mijn eigen map met MP3 bestanden overzetten naar de I-Pod shuffle maar krijg dat met I Tunes niet voor elkaar.
  • Er zijn meerdere 'Verkennerachtige' programmas waarmee je naar hartelust je mappen naar je Applespelertjes kunt kopiëren en in een verkennerachtige omgeving je spelertje kunt beheren. Floola is er 1 van. In iTunes kan jouw aktie trouwens ook: maak een iTunes afspeellijst aan met daarin de inhoud van de gewenste map. Synchroniseer dan die afspeellijst. Ik heb al mijn muziek in losse mappen staan, lees die losse mappen in in iTunes en maak de gewenste afspeellijsten. DIE lijsten aanvinken zodra je speler op de PC is aangesloten. Dat gaat via 1 van de tabbladen die je aan kunt klikken als je speler is aangesloten op de PC en je in de linkerkolom op de speler klikt. Ook Winamp heeft plugins om met MP3 spelertjes om te kunnen gaan via een direkte kopieer-/wisfunktie.
  • Ik heb een afspeel lijst aangemaakt. Hoe krijg ik nu mijn eigen MP3 bestanden in die afspeellijst.
  • [url=http://www.simplehelp.net/2007/07/08/10-alternatives-to-itunes-for-managing-your-ipod/] 10 alternatieven[/url]
  • @gerben3, Je kiest de moeilijke weg. De shuffle en en itunes passen geweldig op elkaar. Kun je mij eens vertellen wat niet lukt? De stappen zijn samengevat: je mp3's moeten met id3 getagged zijn. je mp3 collectie moet lager dan 320 bitrate zijn. Geen flac en wma. HANDMATIG synchroniseren is het toverwoord in itunes. Zet je mp3 collectie ergens neer, bv F:\mp3 Stel in itunes onder voorkeuren 1 ding in: we willen NIET dat itunes de mp3 bestanden gaat kopieren naar zijn eigen itunes map. Open itunes en begin met een lege bibliotheek. Doe "map aan bibliotheek toevoegen". Kies dan de f:/mp3 10.000 mp3 bestanden toevoegen duurt een half uur. De bibliotheek is een snelkoppeling van de mp3 dan. Helaas gaat itunes automatisch album covers zoeken en alle bestanden voorbereiden op "aaneensluitend afspelen" - dat duurt uren. Je kunt dit ook annuleren. Daarna heb je je "bibliotheek". Maak "afspeellijsten" - sluit je shuffle aan en sleep een afspeellijst naar je ipod, dat is alles. Hij kopieert 1 mp3 per 2 seconden.
  • Ik heb I tunes aan de gang gekregen. en het werkt. Dank voor de uitleg.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.