Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

BS in Word2003 wist niet

None
9 antwoorden
 • Tot nog toe in de door mij gebruikte tekstverwerkers was een geselecteerd deel van een tekst verdwenen met een BackSpace.
  In de tegenwoordig door mij gebruikte WORD (Office 2003) wist BS (BackSpace) niet meer een geselecteerd tekstdeel.
  Ik kan niet in Word vinden waar ik dat kan veranderen.
  Iemand??
  MVG perloc
 • Dit geldt eigenlijk voor 2002 of ouder maar is het proberen waard: http://support.microsoft.com/kb/901124/nl
 • Helaas, in het Nederlands….
  Ik heb alles in het Engels en vind het moeilijk de Nederlandse termen te vervangen door de Engelse v.v.
  Zal verder zoeken.
  Dank voor antwoord.
  MVG perloc
 • hmmm, dat is imho een windows/systeem eigenschap. Testje in kladblok/notepad en zelfs in start/uitvoeren leert mij dat een geselecteerde tekst met BS compleet verdwijnt….
 • [quote:a1915f5929="andre@home"]hmmm, dat is imho een windows/systeem eigenschap. Testje in kladblok/notepad en zelfs in start/uitvoeren leert mij dat een geselecteerde tekst met BS compleet verdwijnt….[/quote:a1915f5929]Ja, maar de TS heeft dit probleem alleen in Word. Ook de uitleg op de Microsoft pagina gaat specifiek over het niet functioneren van de backspace toets in Word.

  Hier is overigens de uitleg in het Engels: http://support.microsoft.com/?scid=kb%3Ben-us%3B901124&x=18&y=7
 • ok, opgelost nu (neem ik aan hiermee…)
 • Ik had later bedacht dat, als je "nl" in de string voor de MS site vervangt door "en", je dan de Engelse tekst krijgt.
  Het bleek inderdaad dat met de aanwijzingen daar ik met BS (Backspace) geselecteerde tekst kan verwijderen.
  Helemaal snappen doe ik het echter niet… Maar ja, als het maar werkt!
  MVG perloc
 • [quote:cb678e5133="perloc"]Ik had later bedacht dat, als je "nl" in de string voor de MS site vervangt door "en", je dan de Engelse tekst krijgt.[/quote:cb678e5133]Nog makkelijker, gewoon rechtsboven voor "Engels" kiezen :wink:
 • Zo, en dan nu de ECHTE oplossing:
  In Word dus, \Options\Edit: vink aan "Typing replaces selection".

  Doordat Word weer van alles voor me aan het regelen was, zoals hardnekkige indents en van allelei dingen die ik niet wil, had ik in Options alle vinkjes bij alle items weggehaald. Ik regel zelf wel wat ik wil.
  Maar enige vinkjes blijven toch noodzakelijk, is gebleken.

  Heb voor vertaalwerk BABYLON gedownload. Ook weer zo'n behulpzame (van de wal in de sloot) programma. Ik krijg nu overal dat logo van Babylon te zien, hier naast dit tekstvenster en zelfs als ik Google aanklik wordt dat vervangen door Babylon zoekprogramma. Waar is dat toch allemaal voor nodig, dat ongevraagde installatie van dingen welke ik helemaal niet wil. Ik wil alleen maar van de ene taal naar de andere. Meer niet. Zal eens kijken naar een andere.

  MVG perloc

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.