Vraag & Antwoord

Anders (software)

Kan geen screenshots maken

Anoniem
peterje
9 antwoorden
 • Ik wil graag screenshots maken terwijl ik het spel MOHAAS speel. Als ik op f12 druk komt er wel in me scherm te staan dat ik een screeenshot heb gemaakt. Maar ik kan geen één screenshot terugvinden. In mijn mainta map heb ik geen map met screenshots, ik heb geen idee hoe dat komt.

  Als ik een screenshot van het spel plak in word, is de screenshot helemaal grijs en zie ik niks:s. Heeft iemand een idee hoe ik dit kan oplossen en hoe dit kan?
 • screenshots kan je maken met de knop printScreen .
  en dan met paint importeren via de knop Ctrl+V
 • PRT SCRN : Dat werkt niet in alle games. Je moet in Medal of Honour even zoeken - waarschijnlijk moet je screenshots maken "aanzetten"
 • alt+print screen en dan plakken in bijv een paint document
 • Ik kan normaal gesproken wel een ss maken, van bijv. me bureaublad. Maar als ik medal of honor speel en daar bijv. een screenshot van console wil maken, dan krijg ik alleen een grijze screenshot, dat is het probleem;)
 • Het probleem is waarschijnlijk dat games hun beelden direct naar de grafische kaart sturen, zonder tussenkomst van windows. Op die manier zijn de graphics sneller. Ditzelfde geldt bij sommige video films waarin een screenshot opeens leeg blijkt te zijn. In de media player van windows kun je dit oplossen door alle hardware versnelling uit te zetten, maar of dat bij games ook kan weet ik niet. Misschien dat je het wel in die hoek kunt zoeken.
 • dit heb je gezien?


  [i:a81171d17f]
  So i typed "rcon bind F12 screenshot" and its all good.
  PRESS F12, then go into your C:/Program Files/EA GAMES/MOHAA/Screenshots/ (default). [/i:a81171d17f]
 • [quote:8dc93b038c="doppie91"]Ik wil graag screenshots maken terwijl ik het spel MOHAAS speel. Als ik op f12 druk komt er wel in me scherm te staan dat ik een screeenshot heb gemaakt. Maar ik kan geen één screenshot terugvinden. [/quote:8dc93b038c] Dat is waarschijnlijk omdat het om bewegende beelden gaat. Je zou kunnen proberen of je dat spel kunt opnemen, via applicatie Freez Screen Video Capture. Als je deze opname bij het afspelen stil zet. Zou je die eventueel verder kunnen bewerken via een applicatie zoals Gimp.
 • dit werkt uitstekend .
  http://www.traction-software.co.uk/screengrabprodeluxe/index.html

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.