Vraag & Antwoord

Anders (software)

registeryscan en kbd.exe melding

Anoniem
babs
3 antwoorden
 • In mijn zoektocht naar een oplossing voor kbd.exe melding stuitte ik op RegisteryBooster2. Een registryscan meldde 327 errors, waarvan er 15 gratis zijn gerepareerd. Voor de overige reparaties moet worden betaald. Dit vind ik niet erg, maar doe ik hier goed aan? Ik heb werkelijk geen snars verstand van dit soort dingen.
  Van die melding ben ik ook niet af. Weet iemand raad. Of moet dit in een ander forum.
  Ik ben nieuw hier en moet de weg nog even vinden.
 • meen begrepen te hebben dat eigenlijk àlle register cleaners weinig of geen zin hebben: zie ook septembernummer van C!T. Beter is/zou zijn eens in de maand defragmenteren."Ccleaner" houdt het voordeel van de twijfel, voor de anderen geldt voor 80% ècht crap.
 • Over die cleaners zullen de meningen wel verdeeld blijven. Het C!T-artikel heeft een aantal cleaners laten lopen en constateert dat de computer daarna niet sneller is geworden. In het april nummer werden er evenwel nog een aantal aanbevolen in een artikel genaamd "de grote schoonmaak". Beloofd werd dat de pc na een die schoonmaak weer als een zonnetje zou draaien.
  Zelf gebruik ik soms een registercleaner, m.n. als ik de indruk heb dat een gedeïnstalleerd programma veel sleutels heeft achtergelaten.

  Maar terug naar het probleem: je krijgt een melding van kbd.exe en daar wil je van af. Hoe luidt de melding?
  Kbd.exe suggereert dat het met het toetsenbord te maken heeft. Wat voor toetsenbord heb je en wat voor computer? (HP misschien?)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.