Vraag & Antwoord

Anders (software)

Google onthoudt

6 antwoorden
  • Ik merk dat Google bij mij nu de woorden onthoudt die ik wel eens als zoekterm heb ingevoerd. Ik vindt dat niet prettig, kan ik het ergens uit zetten ? Alvast bedankt
  • http://www.filehippo.com/download_ccleaner/ En de index files wissen aanvinken, overigens dien je dan ook in de eigenschappen van IE uit te vinken, het auto aanvullen, in Google kun je alles wat je intiept ook weer wissen, selecteren en del gebruiken. Persoonlijk vind ik het juist erg handig.
  • Oke, bedankt. Ik zal het eens proberen. Het is ook wel handig, maar ik vindt het zo rommelig\onoverzichtelijk worden.
  • Heb het geprobeerd, maar de webadressen van IE7 zijn wel weg, maar als ik bij Google nog een letter typ komt alles er toch nog te staan. Bij de Google.nl website en de zoekmach. die ik rechtsbovenin heb bij IE.
  • Had je de index.dat, geschiedenis voor auto aanvullen en aanvullen zoekassistent aangevinkt? dan zouden ze allemaal weg moeten zijn.
  • [quote:b9b460beb6="zoef de haas"]Heb het geprobeerd, maar de webadressen van IE7 zijn wel weg, maar als ik bij Google nog een letter typ komt alles er toch nog te staan. Bij de Google.nl website en de zoekmach. die ik rechtsbovenin heb bij IE.[/quote:b9b460beb6] Probeer eens door rechtsklikken in het blanco vakje van de Google-zoekmachine. Dan opent zich een menu ... en daar "zoekgeschiedenis wissen". Lukt dit ?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.