Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Geen sharing met sharing folders Windows Love Messenger

Joost de Bruijn
3 antwoorden
 • Wie kan mij helpen met een oplossing voor het volgende probleem. Sinds een week is het niet meer mogelijk om bestanden te versturen of te ontvangen middels sharing folders in Windows Live Messenger 8.1. De foutmelding is: “The sharing could not be completed due o an error”. Verwijderen en opnieuw installeren van Windows Live Messenger heeft geen oplossing gebracht.
 • Voor het gebruik van de gedeelde mappen is wel een NTFS-hardeschijf vereist.

  - Is dat niet het geval?
  Dan kunt u uw schijf converteren (zonder dataverlies, maar maak wel een backup!), naar NTFS. Dit doet u door te gaan naar [b:5beb21385c]Start - Uitvoeren - [i:5beb21385c]convert c: /fs:ntfs[/i:5beb21385c][/b:5beb21385c]. U vervangt daar bij C: door de betreffende schijfletter (dit is waarschijnlijk ook C: ). Dan zal er om een bevestiging worden gevraagd en moet u uw computer opnieuw opstarten.

  - Is dat wel het geval?
  Dan kunt u de nieuwste versie van Windows Live Messenger installeren. Dit is versie 8.5. Deze kunt u hier downloaden.

  Mvg,
 • Alles is bij mij NTFS. OK, ik heb geprobeerd versie 8.5 te downloaden. Helaas kreeg ik de melding: "Sorry, we coudn´t install this program.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.