Vraag & Antwoord

Anders (software)

Geen sharing met sharing folders Windows Love Messenger

3 antwoorden
  • Wie kan mij helpen met een oplossing voor het volgende probleem. Sinds een week is het niet meer mogelijk om bestanden te versturen of te ontvangen middels sharing folders in Windows Live Messenger 8.1. De foutmelding is: “The sharing could not be completed due o an error”. Verwijderen en opnieuw installeren van Windows Live Messenger heeft geen oplossing gebracht.
  • Voor het gebruik van de gedeelde mappen is wel een NTFS-hardeschijf vereist. - Is dat niet het geval? Dan kunt u uw schijf converteren (zonder dataverlies, maar maak wel een backup!), naar NTFS. Dit doet u door te gaan naar [b:5beb21385c]Start - Uitvoeren - [i:5beb21385c]convert c: /fs:ntfs[/i:5beb21385c][/b:5beb21385c]. U vervangt daar bij C: door de betreffende schijfletter (dit is waarschijnlijk ook C: ). Dan zal er om een bevestiging worden gevraagd en moet u uw computer opnieuw opstarten. - Is dat wel het geval? Dan kunt u de nieuwste versie van Windows Live Messenger installeren. Dit is versie 8.5. Deze kunt u [url=http://get.live.com/messenger/config]hier[/url] downloaden. Mvg,
  • Alles is bij mij NTFS. OK, ik heb geprobeerd versie 8.5 te downloaden. Helaas kreeg ik de melding: "Sorry, we coudn´t install this program.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.