Vraag & Antwoord

Anders (software)

blue ray naar dvd (omzetten)

Anoniem
Jaco S
7 antwoorden
  • Ik heb een Blue ray dvd iso gedownload, maar nu wil ik deze gewoon naar aan DVDtje branden, met wel programma kan ik het omzetten??
  • Een .iso is een kopie van de disk zelf en die kun je natuurlijk niet gebruiken om er een andersoortige disk (Blu-Ray versus DVD) mee te branden. Ik denk derhalve dat je de .iso moet openen met iets daarvoor geschikt (een virtuele diskmanager of een programma als ISO Buster) en dan de audio/video bestanden moet omzetten naar het voor dvd-video geschikte type. Kijk eens op www.videohelp.com , misschien dat daar al stap-voor-stap handleidingen staan voor van Blu-Ray naar DVD.
  • Zou het niet willen met dvdshrink?
  • De iso kun je waarschijnlijk wel uitpakken met winrar. Vervolgens kun je met een programma zoals ConvertXtoDVD het uitgepakte bestand omzetten naar dvd-bestanden. Maar verwacht geen goede kwaliteit, daar je een officieel bestand van misschien wel 25 gig moet terugbrengen naar 4 gig!
  • Beetje onzinnig allemaal… Als je dat zou doen, blijft er immers niets meer van de HD kwaliteit over? En als de film er op blueray is, is hij er zeker ook op DVD :roll:
  • ik heb bleuray gedownload…..maar ik heb geen blue ray speler maar daarom wou ik hem omzetten naar een normale DVD en dan is het logisch dat de kwaliteit minder worden, maar dat was mij vraag ook niet wat de nadelen er van zijn de vraag was of er een progie is om het om te zetten en snap ook wel dat ik de iso kan uitpakken kan ook gewoon met deamon tools.
    maae blue ray is een m2ts bestand ofzo en dat moet ik dus zien om te zetten naar dvd bestanden!
  • Ik snap wel dat dat je vraag niet is, maar je gaat toch ook geen koe kopen als je een glaasje melk wilt? met andere woorden: dan download je de DVD…….. probleem opgelost.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.