Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Adobe Acrobat 7 in de war?

Anoniem
stee0036
6 antwoorden
 • Ik converteer wel eens een Word document naar een pdf file en dit ging tot gisteren altijd goed. Nu dus niet meer. Als ik het document met opmaak (zoals in andere documenten die ik heb geconverteerd ook gebruik) naar pdf omzet zie ik ineens dat de inhoudsopgave weg is en daar staat nu {TOC\ o "1-3" \h\z\u} en waar het paginanummer zou moeten staan staat nu {PAGE} en op de laatste pagina staat:
  Bestandsnaam: Mijn treinbelevenis deel 4
  Map: I:\Modelspoor\Opzet Website
  Sjabloon: C:\Documents and Settings\Rob Bogers\Application
  Data\Microsoft\Sjablonen\Normal.dot
  Titel: 1
  Onderwerp:
  Auteur:
  Trefwoorden:
  Opmerkingen:
  Aanmaakdatum: 31-7-2008 14:45:00
  Wijzigingsnummer: 24
  Laatst opgeslagen op: 8-9-2008 10:20:00
  Laatst opgeslagen door: Rob Bogers
  Totale bewerkingstijd: 234 minuten
  Laatst afgedrukt op: 8-9-2008 10:20:00
  Vanaf laatste volledige afdruk
  Aantal pagina's: 24
  Aantal woorden: 2.470 (ong.)
  Aantal tekens: 13.585 (ong.)

  Weet iemand hoe dit kan en hoe kom ik er vanaf. Ik bedoel tevens, hoe krijg ik mijn inhoudsopgave terug en ook de paginanummers.
 • welk programma gebruik je op PDF bestanden te maken? Heb je deze misschien voorzien van een update of dat Word een update heeft?
  Probeer eens andere bestanden.
 • Ik gebruik Adobe Acrobat 7. Inderdaad gebruik ik de automatische updates van Acrobat en ook van Word. Bij elk ander bestand gaat het nu ook fout.
 • Verwijder het programma uit Windows en installeer het opnieuw.
  Installeer dan even geen updates en controleer of het nu wel werkt.
 • Nee helaas werkt het na herinstallatie nog steeds niet. Alleen die inhoudsopgave verwijzing is iets veranderd. Er staat nu
  {TOC\ o "1-3" \u} i.p.v. {TOC\ o "1-3" \h\z\u}. Op een of andere manier is de gehele inhoudsopgave en hoofdstukaanduiding en paginanummers in het pdf document verdwenen :evil: Zijn er misschien aanpassingen uit te voeren in Acrobat 7 die ik zou moeten veranderen en zo ja, welke dan?
 • check je prive mail om een test

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.