Vraag & Antwoord

Anders (software)

Microsoft Office 2003 geheel verwijderen.

Anoniem
derkdejong
3 antwoorden
  • In een vorige topic beschreef ik een probleem met Adobe Acrobat 7. (Acrobat in de war???) Daarin beschreef ik een probleem. Naar nu blijkt schijnt het probleem niet in Acrobat te zitten maar in Word 2003. Helaas merk ik na een herinstallatie dat er resten achterblijven zoals diverse documenten dat ik het laatst had geopend in Word. Mijn mening is dus dat de schone installatie na het verwijderen (op de juiste manier) van Word 2003 er resten zijn achter gebleven in het register. Weet iemand welke verwijzingen ik kan deleten uit het register. Ik heb wel wat ervaring met registerbewerkingen en mocht het fout gaan dan zet ik een backup terug, dus wat dat betreft ben ik niet zo bang. Wie wil mij helpen.
  • geen andere aanwijzing dan "documenten dat ik het laatst had geopend in Word"?
    dan zou ik me geen zorgen maken, want dat zijn uiteraard géén onderdelen van het officepakket.
    mijn ervaring is dat het verwijderen van office volgens de regeltjes (dus via configuratiescherm/software) goed en grondig is geregels door ms ( en dat kan je bepaald niet van veel progjes zeggen)
  • Bedankt voor het antwoord maar waar komen die laatste geopende documentgegevens dan vandaan als het programma was gedeinstalleerd?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.