Vraag & Antwoord

Anders (software)

Remote beheer.

5 antwoorden
  • Beste mensen, mijn vraag luidt als volg: Remote beheer toepassingen? ik ben dus op zoek naar remote software, waarmee ik vanaf kantoor mijn eigen pc thuis kan benaderen en kan laten functioneren. Thuis gebruik een modem met ingebouwde router. heeft iemand een idee hoe ik dit kan verwezenlijken? graag een gratis oplossing als dit uberhaupt mogelijk is, alvast bedankt, Groet Cool..
  • In windows kan het met remote desktop. Buiten windows kun je een vnc variant gebruiken, zoals bijvoorbeeld ultravnc. Benaderen via internet en routers gaat vaak makkelijker met crossloop of logmein (ook vnc gebaseerd).
  • Als het om XP of Unix gaat en het gaat om 'eenvoudig' gebruik: [url=http://www.realvnc.com/]de freeware versie van VNC.[/url] Werkt in de situatie waarmee ik verschillende PC's van familieleden mee 'onderhoud' feilloos.
  • OK, hartelijk dank, maar hoe zit nu precies met de invoer van ipadressen binnen de betreffende progs? aangezien er nog router tussen zit. Ow ja, het gaat hier om een vista pc die thuis staat en xp pc op kantoor.
  • Realvnc begint steeds commerciëler te worden. Alleen gratis voor persoonlijk gebruik en zo. Edit: en dat is blijkbaar al achterhaald, de personal edition kost ook al 22 euro.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.