Vraag & Antwoord

Anders (software)

software dat alles registreert wat je type?

7 antwoorden
  • goede avond! ik wil heel graag weten of er een software dat alles registreet ofte wel 'save' alles wat je op je pc type... want ik heb een zusje nog maar 10 jaar oud en ik zag dat ze met oudere jongens zit te chatten op mijn pc.. niet dat ik nieuwsgierig ben en alles wil weten wat ze doet. Maja mensen in deze tijd laat ik niks aan toeval over...dus k wil heel graag weten of er mogelijkheden zijn om dat te doen..nogmaals harstikke bedankt!!
  • die bestaan wel ja. Ik heb er een aantal jaar geleden eens 1 gekocht. was wel een diepe tast in de buidel, maar dan heb je ook wat. Hier kun je eens kijken: http://www.iopus.com/ Ik weet niet of er gratis tools zijn voor dit soort dingen. (lijkt me niet)
  • dank je wel voor je snelle reactie:) ik zal ff kijken wat ik ermee kan doen:)
  • Wat je zoekt is een keylogger. Moet wel gratis te vinden zijn.
  • in msn kan je ook gewoon je berichten op laten slaan, maar... 1. Praat met je zusje erover (voorkomen is beter dan genezen) 2. Is dit niet meer iets voor je ouders?
  • Ik ben het eens met Kjiratsiekoedel, maar hoe dan ook een verzameling gratis keyloggers: [url=http://www.spyarsenal.com/keylogger/]Home Keylogger[/url] [url=http://www.refog.com/free-keylogger/key-logger.html]Refog Keylogger[/url] [url=http://www.logixoft.com/]Revealer Keylogger Free Edition[/url] [url=http://www.timsfreestuff.com/software/keylogger.php]Tim's Keylogger[/url] [url=http://members.cox.net/junkacct/tkey/]Tiny Keylogger[/url]
  • [quote:579eebc4b0="Kjiratsiekoedel"]in msn kan je ook gewoon je berichten op laten slaan, maar... 1. Praat met je zusje erover (voorkomen is beter dan genezen) 2. Is dit niet meer iets voor je ouders?[/quote:579eebc4b0] ja het is eigenlijk ook iets voor ouders. maja ze zijn al lang gescheiden..we wonen momenteel ook niet thuis...want we willen niet bij stiefvader wonen en ook niet bij mijn vader..zo..vandaar moet ik een beetje goed voor me zusje zorgen :wink: en ik ben bijna nooit thuis als zij thuis is..sochtends vroeg naar school en dan werken tot laat in de avond.. dus ik zie haar ook best weinig..dit is enige manier om een beetje overzicht te hebben over wat ze doet op pc..maja bedankt voor jullie hulp!!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.