Vraag & Antwoord

Anders (software)

UTORRENT

Anoniem
Phaldmmor
10 antwoorden
 • Deze ken je al? http://www.lvllord.de/?url=tools
 • hoi
  Ik heb het programma ook gehad maar je moet de instellingen instellen ik geloof ergens boven in de balk staat instellingen en daar moet je wat dingen aanvinken. (WERKT HET NIET)? Dan kan je altijd nog shareaze downloaden veel veiliger en handiger:P!
 • hoi
  Ik heb het programma ook gehad maar je moet de instellingen instellen ik geloof ergens boven in de balk staat instellingen en daar moet je wat dingen aanvinken. (WERKT HET NIET)? Dan kan je altijd nog shareaze downloaden veel veiliger en handiger:P!
 • goedendag mijn naam is sander en heb me eigenlijk alleen aangemeld om hier maar en vraag te stellen betreft utrrent, omdat ik verder gen info kan vinden op internet over mijn probleem, dus ik hoop dat ik hier verder geholpen kan worden!

  het zit zo:

  voorheen werkte utorrent gewoon perfect, tot gister toen heb ik de nieuwe versie geinstalleerd op mijn computer, alleen heb ik nu het probleem dat wanneer ik bijvoorbeeld via piratebay een torrent kies, en dan op downloaden klik, dan vraagt ie om openen of opslaan, kies ik openen dan word gelijk windows mediaplayer geopend, en kan hem uiteraard nog niet afspelen omdat het nog niet eens gedownload is!

  klik ik op opslaan dan word de torrent (naam) gelijk opgeslagen in bijv mijn muziek map!

  oftewel utorrent word niet gelijk ingeschakeld, wat voorheen dus wel zo was! en ik kan utorrent ook niet kiezen als het bericht komt van openen of opslaan!

  is er iemand toevallig bekend met dit probleem? dan hoor ik het heel graag want ik kan niet verder zo!

  m.v.g. sander
 • Verwijder utorrent eens helemaal, daarna herinstalleren. Blijft het probleem, zet dan de vorige versie terug, of gebruik een andere client.
 • dat is het dus heb het al 5 keer opnieuw geprobeerd!

  ook bittorrent, bitlord geprobeerd werkt allemaal niet meer!:S

  wel nieuwe updates genstaleerd voor vista maar lijkt me niet heel waarschijnlijk dat ik het probleem daar moet zoeken toch?!
 • ik gebruik ook Utorrent 1.8.1 met de Nederlandse taal module .
  zonder problemen op vista ultimate 64 bit .
  ik denk dat er wat software verkeert staat
 • heb je mischien ook enig idee wat er verkeerd zou kunnen staan, want ik vind het wel appart dat de oude het wel deed en deze dus niet
  maja mischien morgen windows er maar opnieuw opzetten, dan gelijk de gamers edition!
 • sorry maar had per ongeluk dubbel geplaatst :?
 • welk besturingssysteem heb je?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.