Vraag & Antwoord

Anders (software)

Je hebt JavaScript uitgeschakeld of je hebt een oude versie

Anoniem
None
23 antwoorden
 • DAAR KLOPT DUS NIKS VAN! Ik heb de allerlaatste versie van java en van adobe flash player. Ik heb java niet uitgeschakeld, het is gewoon aan! Mijn probleem is trouwens dat ik geen filmpjes meer kan kijken op youtube of een andere site. :P Ik heb andere oplossingen geprobeerd maar niets heeft geholpen. Ik had gelezen dat het met firefox wel lukte. Ik heb firefox dus gedownload maar dat heeft ook niet geholpen. Ik moet wel zeggen dat mij werd gevraagd, toen ik firefox voor het eerst opende, of ik mijn favorieten enz uit IE wilde transporteren naar firefox. Ik heb toen ja geantwoord, maar ik weet niet of dat iets te maken heeft met het probleem. Het uninstalleren en weer opnieuw installeren van adobe heeft ook nietgholpen. Ik heb het zelfs niet meer kunnen installeren een keer. Mijn vraag is dus of iemand weet wat ik moet doen om weer youtubefilmpjes te kunnen bekijken…
 • Wat een geroep zeg… :)

  Heb je toevallig de addon Noscript geïnstalleerd? 'k vermoed dat het daaraan wel zal liggen.
  Zo ja, dan vertel ik je de oplossing wel even (of je moest ze zelf ook al weten)
 • Ik weet niet wat je bedoelt. Wat is addon Noscript? En hoe kan weten of ik dat heb geistalleerd? Als het bij je software zou moeten staan, dan heb ik het NIET geinstalleerd.
 • Staat deze bij jouw add-ons (als je er al hebt?)

  [img:30bf9c22b4]http://i34.tinypic.com/9s7x47.jpg[/img:30bf9c22b4]
 • Kan je me vertellen hoe je dat doet, een afbeelding plaatsen in je reactie, da s handig! Maar ik heb gekeken en zie bij add-ons verkrijgen 4 dingen staan waarvan één noscript is (zonder versie erachter net als bij jou), en bij extensies zie ik helemaal niks. Ik had firefox pas gedownload, hé!
 • a. in dat scherm klik je links onderaan eerst op Updates zoeken - als er dan een update is, krijg je die binnen en ga je verder:

  b. ik vermoed dat je onderaan je scherm (rechts) dit staan hebt?

  [img:4da26b5aa3]http://i33.tinypic.com/2qm2b6p.jpg[/img:4da26b5aa3]

  Klik daar dan rechts op (als je op je pagina met je you-tube-filmpjes staat) en geef dan (veiligheidshalve)[i:4da26b5aa3] tijdelijk toestemming [/i:4da26b5aa3] voor de betreffende site. Dan is het OK. Je kan ook definitief toelating geven, maar die keuze is aan jou.

  c. Wat betreft het plaatsen van een plaatje: ga maar eens kijken in de FAQ (rechtsboven je scherm van C!T) : Faq = frequently asked questions of veel gestelde vragen, en ga daar op zoek naar 'kan ik afbeeldingen plaatsen' .

  succes !
 • Ik heb gedaan wat je zei, maar het heeft helaas niet geholpen. Noscript stond niet meer in de lijst van add-ons verkrijgen. Ik heb toen op alle add-ons verkrijgen tontn geklikt, en vandaar uit gedownload. Ik ben toen naar youtube gegaan om een filmpje te bekijken, ik heb op 'alles op deze pagina tijdelijk toestaan' geklikt en dat sje rechtsonder veranderde in een blauw sje met een witte ronde achtergrond. Ik kon echter het filmpje nog steeds niet zien, er stond namelijk dezelfde melding.

  Ik heb gekeken bij FAQ maar nou weet ik nog niet hoe je een afbeelding moet plaatsen. Hoe moet je een afbeelding plaatsen op het web? Hoe kan je van een afbeelding een link maken waar www in zit? :P
 • Linken van een foto ergens op Net doe je door het adres te zetten maar ZONDER al mijn spaties, tussen getypte commando's
  en [ / i m g ]

  Er bestaat nog een ander commando, beetje anders ingedeeld, iets met "imgatt" ofzo maar dat heb ik nog nooit gebruikt; in ieder geval, dit maniertje werkt goed.

  Je kunt zulke commando's ook lezen als je aan een bericht hier op forum waar een plaatje in zit, de knop "quote" klikt alsof je het bericht wilt opnemen in je antwoord.
 • Dan zal het aan Noscript niet liggen.

  Extra > opties > Inhoud : staan daar de twee javascript-zaken INgeschakeld?
 • Javascript [img:52d28e477e]http://www.millar.nl/images.jpg[/img:52d28e477e] Java
 • Ik heb bij extra-opties-inhoud die 2 java-zaken wel INgeschakeld, maar hij werkt nog steeds niet. En wat is het probleem…java of javascript? Weten jullie ook niet hoe je het weer gefixt kan krijgen in INTERNET EXPLORER?
 • dat tweede vinkje (java) heeft er idd niets mee te maken.

  Waar het probleem hem dan wèl zit zou ik niet kunnen zeggen.
  Wat ik mogelijk als oplossing aanreikte was het resultaat van mijn eigen ervaring: geregeld spelen filmpjes niet af omdat op die pagina javascript niet door mijn Noscript toegelaten werd. Als ik het dan wel (al dan niet tijdelijk) toeliet, speelden ze wel af.
  Deze oplossing probeerde ik voor jou ook, maar dit heeft dus bij jou niets opgeleverd.
  Iemand anders nog ideeën?
 • Ik zou proberen Java opnieuw te installeren; best kans dat het te lijden heeft gehad in de conflictsituatie met dat prog dat java blokkeerde.
 • Ik constateer nogal wat spraakverwarring. De ene keer gaat de discussie over Java[b:43d6c63207][u:43d6c63207]script[/u:43d6c63207][/b:43d6c63207], de andere keer over Java. Twee geheel verschillende begrippen die weinig of niets met elkaar te maken hebben. Welke wordt nou eigenlijk bedoeld?
 • Elke keer wanneer ik een filmpje op internet wil bekijken krijg ik de melding dat ik javascript heb uitgeschakeld of dat ik een oude versie van adobe flash player heb. Dus naar mijn weten gaat het over javasript. Maar die meneer voor jou praat over java. Nou begrijp ik dat het twee verschillende begrippen zijn, maar ik weet eigenlijk niet of ze allebei te maken hebben met het probleem. Om verwarring te voorkomen staat hieronder wat er precies aan de hand is.

  Omdat ik geen filmpjes meer kon kijken en javascript ingeschakeld was en ik ook de laatste versie van adobe flash player had, heb ik besloten om adobeflsah player (en shockwave player ook geuninstald) te uninstallen en ook de bestanden flash.ocx, swflash.ocx en shock.inf te verwijderen. Vervolgens ben ik naar de adobe site gegaan om vandaaruit de laatste versie van adobe flash player te downloaden. Toch is het niet gelukt. Elke keer wanneer ik het namelijk probeer te downloaden krijg ik een venster met daarin wilt u het installeren of niet installeren. Maar wanneer ik op installeren klik lijk het alsof hij bezig is met downloaden maar na 3 seconden verschijnt er linksboven een vierkantje met daarin een rood kruisje en gebeurt er niks meer. Ik gebruik eigenlijk IE7 maar omdat ik had gehoord dat er met mozilla firefox minder problemen zouden voorkomen heb ik die ook gedownload. In noscript alles (tijdelijk) toestaan heeft ook niet geholpen. Het is heeeeeel stom omdat ik nu bijna geen enkele site meer kan bezoeken die er nog een beetje fatsoenlijk uitziet, dus zonder allemaal kruisjes op de pagina of een vierkantje met een vierkantje, rondje en een driehoekje, en allemaal stomme meldingen krijg. Heeft iemand van jullie nu nog een oplossing?
 • Ik heb zowel Ie6 als Firefox in gebruik, maar heb wèl met ALLEBEI een keer de sites van Adobe en ook Java SUN bezocht om zeker te stellen dat ik alles heb geïnstalleerd wat daar te halen valt. Sowieso hebben die twee browsers verschillende aanpassing / plugins nodig.

  Als ik maar met 1 browser de boel binnenhaalde, werkte het met de ander niet of niet goed.

  Ik ging het eerst met Firefox als "baasbrowser" op strooptocht op die sites en toen dat allemaal goed werkte en de computer een keer opnieuw was opgestart, IE6 als "baas" gezet en zo veel mogelijk daarmee hetzelfde ritueel doorlopen.
 • [quote:f092bb3944="olapepe"]Kan je me vertellen hoe je dat doet, een afbeelding plaatsen in je reactie, da s handig! Maar ik heb gekeken en zie bij add-ons verkrijgen 4 dingen staan waarvan één noscript is (zonder versie erachter net als bij jou), en bij extensies zie ik helemaal niks. Ik had firefox pas gedownload, hé![/quote:f092bb3944]

  je maakt zo een afbeelding van je scherm: druk op [prt sc], ga dan naar paint en klik ctrl+v, sla hem op en zo kan je hem plaatsen
 • Het hele probleem is dus dat ik niks van die site kan halen! Ik kan adobe flash player niet downloaden. En voor java ben ik ook al naar die site gekeken, maar ik had nee heb al de laatste versie.

  Ik dacht ook dat ik op die manier een afbeelding kon plaatsen, maar het is me niet gelukt. Ik kreeg namelijk bij het voorbeeld van mijn bericht gewoon het adres te zien en niet het plaatje. Ik zie dus alleen maar letters.
 • Heb je het al OM BEURTEN geprobeerd met BEIDE browsers en dan steeds met die browser ook als "baas" ingesteld? Bij mij maakte dat fors verschil, was in feite de enige oplossing.

  Ook goed de meldingen van de browser in de gaten houden, meest vlak onder de bovenste werkbalk want het kan zijn dat je daar sommige ontgrendelingen moet uitvoeren om downloads toe te staan, active-X element vrijgeven ofzo.
 • Volgens mij begrijp je me niet, want het probleem is dus dat er niks gebeurt als ik op installeren heb geklikt…ik heb dan dus al op die balken geklikt zoals je zei….

  Maar hoe zou ik dat dan moeten doen, een browser als 'baas' instellen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.