Vraag & Antwoord

Anders (software)

Outlook Express en NOD32.

6 antwoorden
  • Zodra ik een e-mail verstuur, krijgt de ontvanger keurig het berichtje onder de tekst: "Informatie van Eset enz., "Het bericht is gecontroleerd door ESET Smart Security". Antwoord ik enkele malen naar hetzelfde e-mail/onderwerp adres dan krijg je een waslijst van die goeie man ESET. Een beetje te veel. Vraag: Hoe haal ik die kameraad uit de tekst en dat hij mij niet meer ongevraagd dat berichtje mee zendt ? Dank voor lezen.
  • in andere virus/mailscanners kun je het bijplaatsen van zo´n boodschap aan/uit-zetten, dus dat zal bij nod ook wel kunnen. en dan is het: of altijd uit, of altijd aan, dus ongeacht of het gaat om het zoveelste antwoord (er kan immers tussentijds een virus op je pc zijn gekomen).
  • Derk, Is mij bekend. De vraag is: Waar en hoe. Dank.
  • Hoi, Dubbelklik op Esent smart security ( naast de klok ) Klik links onder in het scherm en schakel over op geavanceerde modus. Klik rechts boven op instellingen en kies voor geavanceerde instellingen. Klik links op E-mail beveiliging En kijk rechts bij waarschuwingen en meldingen Ik heb ze op alleen naar geïfecteerde mail staan, maar die keuze mag je zelf maken :-) Succes grt.Hans
  • Hans, Dank je wel voor goede aanwijzingen. Het is gelukt. Ik heb het nu ook staan op geinfecteerde mail. Hartelijk dank.
  • Leuk dat het ook weer is verholpen, geen dank graag gedaan. grt.Hans

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.