Vraag & Antwoord

Anders (software)

link naar email werkt niet (altijd)

8 antwoorden
  • soms merk ik dat een hyperlink naar email niet altijd werkt: alleen mijn emailprogramma wordt geopend en niet een nieuwe mail met het juiste adres. Ergens een vinkje aan- of uitgezet?
  • als het niet om een programmeerfout gaat van de websitemaker, ken ik eigenlijk alleen als oorzaak: er staat geen standaard-emailclient ingesteld. dat moet zowel in ie (extra-internetopties-programma´s) als in de mailclient gebeuren.
  • Derk, goedenavond.In I.E. staat OutlookExpress als mailprogramma, in O.E. zou ik niet weten hoe wat waar ik iets moet bekijken en/of veranderen. Het lijkt me dat het aan mijn pc ligt: de andere pc in huis geeft geen probleem, en bij flitst de zoekpagina van C!T héél snel voorbij om dan leeg te worden. [img:8daa31c8a9]http://i35.tinypic.com/iz9s9z.jpg[/img:8daa31c8a9].fjs
  • tot nu toe ongeveer 54 lezers geweest, iemand nog een suggestie? Euvel doet zich voor zowel met FF als IE. Ergens een blokkade? ik zeg maar wat. De andere "knoppen"zoals faq,gebruikerslijst etc werken normaal.
  • dag frans, raar probleem..... in oe moet de standaardinstelling op tabblad algemeen achter extra/opties, uitgegrijsd zijn. meer valt er over instelling als standaardmailrpogramma niet te zeggen. maar wat bedoel je nu precies met ´de zoekpagina van c!t flitst voorbij´? er wordt daar geen mailformulier opgeroepen...?! wellicht heeft het iets van doen met de (veiligheids)instellingen van ie, scripts die niet worden uitgevoerd bijv. druk eens op de knop ´standaardinstellingen herstellen´ achter extra/internetopties/tabblad geavanceerd om dat wee een beetje te normaliseren. anders: geef eens een link waar je geen mailtje kan invullen, om beter te kunnen nagaan waar het probleem zit.
  • Derk goedenavond. Je schreef o.a.: 1) in oe moet de standaardinstelling op tabblad algemeen achter extra/opties, uitgegrijsd zijn. meer valt er over instelling als standaardmailrpogramma niet te zeggen. antwoord: is "uitgegrijsd"(ik ook) 2) maar wat bedoel je nu precies met ´de zoekpagina van c!t flitst voorbij´? er wordt daar geen mailformulier opgeroepen...?! antwoord: nee, er komt geen mailformulier zoals dat heet. endaar bedoel ik mee dat als ik de zoekfunctie van Forum C!T aanklik de zoekbladzijde 1/10 seconde te zien is , en dan een blanco bladzijde geeft.aldus:[img:469a7387a5]http://i36.tinypic.com/2dqnamw.jpg[/img:469a7387a5] 3) wellicht heeft het iets van doen met de (veiligheids)instellingen van ie, scripts die niet worden uitgevoerd bijv. 4) druk eens op de knop ´standaardinstellingen herstellen´ achter extra/internetopties/tabblad geavanceerd om dat wee een beetje te normaliseren. antwoord: heb ik nu gedaan 5)anders: geef eens een link waar je geen mailtje kan invullen, om beter te kunnen nagaan waar het probleem zit. antwoord: dit begrijp ik niet helemaal, bedoel je dit: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/search.php ? als ik zelf de hyperlink aanklik kom ik ook in die vrijwel lege bladzijde van zoeken.
  • ja, frans, op die zoekpagina zie ik wat je bedoelt: maar dat heeft te maken met een forse gereserveerde advertentieruimte, en als je naar beneden scrollt heb je (ik hier wél...) de volledige zoekpagina tot je beschikking. maar je probleem betrof een link naar een in te vullen mailformulier die niet goed zou werken. is dat nu opgelost? zo niet, wat is dan een zo´n niet werkende link?
  • Oeps,, je hebt gelijk. Toch vreemd dat het op de andere pc in huis er wat anders uit ziet. Ik was dit niet zó gewend. En er staat niks in die advertentie. hartelijk dank. fjs

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.