Vraag & Antwoord

Anders (software)

CD/DVD label programma

Anoniem
f.j.stols
8 antwoorden
 • Hallo ik zoek een programma waarmee ik CD's/DVD's kan labelen. Zowel voor gemaakt als zelfgemaakt labels. Ik wil ook graag kunnen bepalen wat de maten zijn en dus niet vast aan een maat. Het mag zowel gratis zijn als geld kosten. Het mag engels en nederlands zijn. En graag hoor ik ook over eventuele goeie ervaring met het programma.
 • heb je een printer die dat kan? Bij mij Canon Pixma zat ook software om cd's te bedrukken. Af en toe wel aardig.
 • Ligt er een beetje aan wat je wensen zijn, anders zou ik lightscribe aanraden. Dat kost geen veel vretende inkt en de enige uitgave is iets van 23 - 30 euro voor een lightscribe brander. de lightscribe cd's/dvd's zijn nagenoeg dezelfde prijs als gewone cd's/dvd's. Alleen label je niet in kleur, maar het word er zeker niet minder mooi door. Met de bijgeleverde nero kun je die dvd's/cd's labelen.
 • lightscribe brander. :lol:
  en dan elke keer een dvd voor lightscribe a €1.50 :lol:
  dat schiet op .
 • [quote:9296c34f52="backboon"]lightscribe brander. :lol:
  en dan elke keer een dvd voor lightscribe a €1.50 :lol:
  dat schiet op .[/quote:9296c34f52]Ok, elke keer 45 euro voor cardridges is al een stuk goedkoper…. even nadenken voor je wat uitkraamt lijkt me geen overbodige luxe. Bovendien met een beetje goed zoekwerk koop je 25DVD's voor 8,50. Dat is dus 34 cent per dvd!

  http://www.techdepot.nl/ArtikelDetails.aspx?ArticleCode=864171-25&Source=Vergelijk

  Edit: ok, 40,4 cent inclusief btw.
 • Acoustica CD/DVD Label Maker .
  CD Label Designer 3.60.
  of gewoon het progg in nero gebruiken .
 • vraag me af of Vuurvos dit ( http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=194697) nu allemaal gelezen heeft…
 • Ik had het inderdaad nog niet gelezen omdat ik al een tijd niet meer heb gekeken op dit forum. Ik heb zeker een printer die kan bedrukken namelijk de HP Photosmart C5280. Alleen de bijgeleverde software is verouderd en HP beveelt het aankopen van Accoustica CD/DVD Label Maker. Maar ik vroeg me af of er ook gratis alternatieven zijn. Want met de bijgeleverde software kon ik de maten niet invoeren voor de printer waardoor die niet goed afdrukte. Ik heb ook een Lightscribe brander erin maar sommige willen liever in kleur en daarom heb ik ook deze printer gekocht.

  En hoezo 45 euro voor cartridges? Voor 20 euro heb ik toch echt al HP Vivera inks voor mijn printer.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.