Vraag & Antwoord

Anders (software)

PC samenstellen voor 600 euro

Anoniem
Erik1988
2 antwoorden
 • Beste forumgebruikers,

  Wederom vraag ik weer jullie hulp. Jullie hebben mij iets meer dan een jaar geleden ook fantastisch geholpen en ik hoop dat jullie dit nu weer kunnen.

  Dit keer gaat het om een redelijk budget pctje. Aangezien mijn school nu toch wat serieus wordt heb ik geen behoefte aan een game monster. Ik heb daarom een budget van [b:8600d44159]600 euro[/b:8600d44159].

  Doeleinden:
  Het enige waar ik écht belangstelling voor heb is dat het Counter Strike : Source perfect runnt. Ik ga soiesow een cfg gebruiken waarmee ik fps boost, maar op redelijk 'normale' settings zou ik toch nog wel graag rond de 150 tot 200 fps hebben.

  Het probleem met mijn huidige systeem is dat ik ervan overtuigd ben dat ie niet goed uitgebalanceerd is. Daarom zou het nu toch wel fijn zijn als dat zo is.

  Verder heb ik zelf ook al een beetje gekeken hoe en wat, en ik vroeg me toch af of het mogelijk is een ATI kaart bij een Intel processor te zetten. Ook wil ik toch wel nog blijven hangen bij een Dual core ipv een quad. Ook dacht ik aan OCZ geheugen of iets in die richting.

  Advies? :)

  Alvast bedankt!

  Martijn
 • Dit is een PC van alternate, wat denk ik wel aan jouw wensen voldoet.

  http://www.alternate.nl/html/product/PC-Systemen_Workstations_Gaming_met_besturingssysteem/Alternate/Mercurius_P850/-1073455/?showTecData=true&cmd=showTecData#tabberBox

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.