Vraag & Antwoord

Anders (software)

Schuifblokje verticale liniaal in Word 2003 verdwenen

5 antwoorden
  • Hallo allen, Mijn echtgenoot (een digibeet) heeft Word 2003 gebruikt. Hij heeft het schuifbalkje van de verticale liniaal in Word laten verdwijnen waardoor ik geen witte boven- en ondermarges meer zie. Als ik een nieuw document open, staat de cursor dus helemaal bovenaan de pagina. :? Weet iemand hoe ik deze verticale marges opnieuw in kan stellen? Het schuifblokje is geheel verdwenen (mijn man is hem intussen ook maar gauw gesmeerd). :P Heb het al via optie bestand -->pagina instelling--> marges geprobeerd, maar die staan op zich goed. Heb sjabloon Normal.dot al verwijderd, helpt ook niks. Office opnieuw installeren bood ook geen soelaas. Weet iemand de oplossing? Mede namens mijn echtgenoot hartelijk dank
  • Bovenaan: Beeld, Liniaal. NB: gekke spelling vind ik want liever lin[b:3bb31029b7]e[/b:3bb31029b7]aal maar zo staat het in mijn word2000.
  • Ik denk dat je bedoelt dat de verticale lineaal er nog wel is, maar het grijze gebied daarvan boven en onderaan niet meer, zodat je daar ook niet meer mee kunt schuiven. Ga met de muis helemaal naar de bovenkant van het document (dus vlak onder de horizontale lineaal. De cursor verandert in een blokje met twee pijltjes (naar boven en beneden) Klik en de marges komen weer in beeld. (Als je het nogmaals doet verdwijnen ze weer)
  • dank je wel: zo kreeg ik ook eindelijk weer de cursor in een lege word-bladzijde op de oude plaats: 3 cm onder de bovenrand.
  • Hee, interessant; zat dat (misschien gelukkig maar) nog niet in ouder MS Office, of elders verstopt? In mijn Word2000 - reageert mijn muis niet op die hoogte, - verticale lineaal J/N zit in Extra, Opties en - Linealen J/N in dropout menu Beeld, Lin[b:1c45bae273]i[/b:1c45bae273]aal. Welk nut kan het trouwens hebben om marges onzichtbaar te maken?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.