Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Incredimail

Margreet57
4 antwoorden
 • Hallo,
  Een vriend van mij werkt al jaren naar alle tevredenheid met Incredimail. Het is niet mijn programma hoor, heb er veel te veel negatiefs over gehoord, bijvoorbeeld dattie zomaar niet is te desinstalleren.
  Nou kan hij sinds een paar dagen niet meer een link in een posting openen of een bijlage openen. Ik heb tegen um gezegd: kijk es in het logboek van Windows vanaf de dag dat Incredimail dat niet meer deed.
  Misschien is daar wat gebeurd.
  Ik zou anders niet weten hoe dat mankement van Incredimail is te verhelpen. Zoals gezegd: desinstalleren levert problemen op bij Incredimail.
  Weten jullie misschien raad???
  Alvast bedankt voor het meedenken.
  Groetenissen,
  Margreet.
 • dat is geen incredimail probleem!
  windows herkent de url niet meer en daarom gebeurt er niks.
  soms is dit voldoende: in internetexplorer-extra-internetopties-geavanceerd-knop standaardinstellingenherstellen

  anders kom je hier wel verder mee:
  Ga naar Start, kies Programmas op Accessories, en selecteer Windows Explorer. In het menu Extra klikt je op Map-Options, en dan op Bestandstype. Bij Registered Bestndstype klikt je op URL:File Transfer Protocol en dan op Advanceerd. Bij Acties klikt je op Open en dan op Edit. Het veld Application Used To Perform Action bevat waarschijnlijk de verkorte padnotatie naar de browser. Verander het van (bijvoorbeeld) 'c:\progra~1\intern~1\iexplore.exe' in 'c:\program files\internet explorer\iexplore.exe'. Klik twee keer op OK en dan op Close.

  Deze handeling moet je herhalen voor URL:Gopher Protocol, URL:Hypertext Transfer Protocol en URL:Hypertext Transfer protocol with Privacy.

  en/of

  Ga als volgt te werk om dit probleem op te lossen in Internet Explorer:

  1. Sluit alle geopende programma's af.
  2. Klik op Start en klik op Uitvoeren.
  3. Typ regsvr32 urlmon.dll en klik op OK.
  4. Als het bericht 'DllRegisterServer van urlmon.dll geslaagd' wordt weergegeven, klikt u op OK. Meestal is dit al voldoende, anders verder gaan zoals hieronder beschreven.

  Als het probleem nog niet is opgelost, herhaalt u stappen 2-4 voor de volgende bestanden (vervang in stap 3 Urlmon.dll steeds door de naam van een van de bestanden hieronder):

  Shdocvw.dll
  Msjava.dll
  Actxprxy.dll
  Oleaut32.dll
  Mshtml.dll
  Browseui.dll
  Shell32.dll (alleen Windows XP en Windows 2000)
 • Hoi Derk,
  Dankzij jou is het nu weer in orde met Incredimail. Dus namens mn vriend bedankt voor je hulp!!
  Groetenissen,
  Margreet.
 • graag gedaan, ik help nu eenmaal graag vrienden :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.