Vraag & Antwoord

Anders (software)

Password manager werkt niet meer

Anoniem
None
2 antwoorden
 • Ik heb software van Lenovo, waarbij een passwordmaneger zit. E.e.a. kwam toen als totaalpakket bij de PC, maar er werd niets op schijf bijgeleverd.

  Het programma password manager werkt niet meer, d.w.z. voorheen herkende het programma wanneer er een password nodig was, vulde die zelf in, en ik was ingelogd.

  Het programma zelf is wel te openen, maar is op de één of andere manier niet meer aktief.

  Kan iemand mij de juiste route opsturen waar ik moet zoeken ?

  Vriendelijke groet, Pannemanski
 • [quote:acd787b592="pannemanski"]Ik heb software van Lenovo, waarbij een passwordmaneger zit. E.e.a. kwam toen als totaalpakket bij de PC, maar er werd niets op schijf bijgeleverd. [/quote:acd787b592] Lenovo levert die mee op een recovery partitie. Password Manager zit in ThinkVantage Productivity Center. Op de site van Lenovo Enter je een product nummer of je selecteert je Lenovo PC. Bij de downloads waar je dan terecht komt, download je een ThinkVantage Productivity Center Pack. Download eventueel ook de bijbehorende readme. Had je in Windows Start > ThinkVantage Productivity Center > Het systeem updaten al geprobeerd?

  Verder heeft Lenovo ook nog een forum. Met de zoekwoorden password manager kun je checken of er een bruikbare topic bij zit http://forums.lenovo.com/lnv/search?submitted=true&q=password+manager

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.