Vraag & Antwoord

Anders (software)

power point afspelen op DVDspeler

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Ik heb op de computer een diashow gemaakt met power point, nu wil ik die afspelen op een standaard DVDspeler maar dat lukt niet. Ik heb de presentatie opgeslagen in .pps en in .ppt Het speelt prima op een computer maar niet op een ander apparaat.
  Is er een oplossing te vinden om dit toch voor elkaar te krijgen.
 • Een gewone dvd speler kan alleen maar films op dvd afspelen. Soms mp3 en plaatjes maar powerpoint heb ik nog nooit gezien.
  Als je een presentatie op een dvd speler wilt moet je van de foto's een film maken. Dat kan eenvoudig met moviemaker, je speelt dan iedere 5 tellen op de tijdbalk een foto. Als alle foto's erop staan moet je er door moviemaker een DVD van laten branden.
 • Helaas kan ik van de dia's van de powerpoint presentatie geen kopieen maken. Als dat niet wil zal ik alle dia's moeten overmaken en als foto op moeten slaan.
 • een tijdje geleden eens wat geëxperimenteerd voor iemand om dit op te lossen. het is me gelukt, toen, maar ik weet (andere pc) op dit moement geen namen meer uit mijn brein op te duikelen.
  ik zocht en vond toen via google met zoiets als > convert pps to dvd <
 • http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080423162408AAvM3Ck

  als de dvd speler tif plaatjes kan laten zien zou je met pdfcreator naar tif kunnen printen en dat bestand laten zien.

  Pdfcreator kan ook naar jpg printen, dus alle dias even printen en klaar….om te laten zien
 • hierzo
 • Als het een "PPS"-bestand is in je pc er een PPT-bestand van maken, dan alle plaatjes van de PPT opslaan >opslaan als jpeg-indeling(*.jpg), die plaatjes komen in één map en dan verder bewerken.
  [img:99f88f4523]http://i37.tinypic.com/radoqd.jpg[/img:99f88f4523]
  eventueel van die PPS weer een PPT maken

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.