Vraag & Antwoord

Anders (software)

lege pagina

Anoniem
None
18 antwoorden
 • Meteen alweer een nieuw probleem. Ik krijg steeds lege pagina abbout blank. En dan slaat alles op hol. Wat kan ik hieraan doen. Ik heb
  a squared anti malware er op staan.
  Ik overweeg nu kaspersky. Wat vinden jullie?
 • Norton Internet Security 2009 is als beste en snelste getest. Neemt maar 11 MB in beslag en kost 69.99 Euro voor 3 computers dat is 0.05 cent per computer per dag. Perfect! :P
 • Dan ga ik Norton aanschaffen. Is dat voldoende? Nu weet ik nog niet wat lege pagina is.
 • Wààr heb je 't in godsnaam over… lege pagina? Zit je in Word of wat?

  En wat is de voorgeschiedenis (want die is er blijkbaar)

  En A Squared is geen antivirus, dus als je diè alleen hebt, zit je automatisch klaar voor problemen.

  Verder ben ik geen fan van Norton (nooit geweest), 'k heb er teveel over gehoord, belast het systeem nogal wat en trouwens: waarom betalen voor een antivirus als je niet ècht een kenner ervan bent? Er bestaan toch prima freeware alternatieven? (zelf gebruik ik naar alle tevredenheid al jaren AVG , maar ook Avast is goed)
 • Hallo Passer,
  Nou niet ineens kwaad worden. Ik ben nog lang geen ouwe rot. Ik heb problemen met about blank. Steeds komt dat terug. En dan staat er lege pagina. Ik heb avast en dat werkt prima vlg mij. Ik ben een vrouw van 63. Ben van plan om nog héél veel te leren en dat lukt best aardig. Ik heb natuurlijk een achterban van kinderen/kleinkinderen. Maar iedereen zegt iets anders. Mijn man is meer van de hard ware en doet haast niks op de pc. Behalve surfen naar auto's en motoren, waar hij heel zijn leven ingezeten heeft. Dus kabels en zo laat ik aan hem over. Maar ik zit zelf wel op hyves b.v. Ik hoor nog van je.
 • Hé Jovanna, Mussie was niet kwaad hoor - alleen een (blijkbaar nogal sterke) verbaasd(heid) van: ikke kan hier toch niet goed volgen.
  Laat je door deze mus dus niet overdonderen hé? :wink:

  (enne: 'k ben ook … 63 ! - nog in de oorlog gemaakt (met ersatz-middelen? - je kent het begrip nog wel denk ik? - maar na de oorlog geboren :lol: )

  Maar vertel toch maar even: die About blanc: zit je dan in je tekstverwerker, op internet of waar ?

  Verder: Avast is goed - hij is toch bijgewerkt (geregeld geüpdate?)

  En: 'alles slaat op hol': wat betekent dit?
 • About Blanc komt bovenin te staan , dus niet op tekstverwerker. Er staat dan bij 22 remote frame. Avast is bijgewerkt en het op hol slaan wil zeggen dat er van alles door elkaar gebeurt. Dus windows internet explorer staat er dan 6x op. Het duurt een kwartier voor ik alles weer 'rustig' heb. Bij windows taakbeheer wordt about blank dan geactiveert. Het liefst gooi ik heel de zooi het raam uit.
 • vermoedelijk toch wel een virus of spy / malware opgelopen tijdens surven

  denk toch een hjt logje in de beveiliging en privacy topic plaatsen om uit te zoeken wat er nog is
 • Ik weet niet wat een hjt logje is en hoe moet ik een privacy topic plaatsen?
 • Kijk hier (<<klik !!) onder: hoe kan ik spyware verwijderen.

  Je ziet er bij de oplossingen Hijack-this staan, dit is ook een link en daarmee kan je het downloaden.
  Daarna installeren en uitvoeren. Op het eind krijg je een logje (verslag-tekst) en die kopier je.

  Dan kan je bij Beveiliging en Privacy je probleem vertellen en er je logje plaatsen. Iemand zal het dan wel bekijken en bespreken.

  (nog vragen: stel ze maar hoor)
 • Hier ga ik straks mee aan de slag.
  Bedankt alvast
 • Mijn idee is dat je gewoon about blanc als startpagina ingsteld hebt in IE explorer.
  Op zich niets mis mee.
  Alleen moet je dat dan veranderen in bijv. computer totaal als je daar standaard naar toe wilt.
  Wil je een andere pagina als startpagina ga dan naar extra, internet optie, algemeen en kies bijv. huidige (de pagina die je op dat moment hebt opstaan (bijv. van je provider of computer totaal, of hou je gewoon bij about blanc.
 • @gramps

  er was inderdaad wel een virus of malware actief welke een illegale abbout blanc als startpagian instelt

  als het goed is moet deze nu wegwezen
 • Logje werd besproken in http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=1341539

  Jovanna, je postte er op 7 dec in, dat je nog een blanco pagina had, volg dus nu eens de raad van gramps op, want het zou inderdaad wel eens kunnen dat je internet zò ingesteld staat dat hij met een blanco pagina moet opstarten.

  Dus ( 'k vertel wat gramps schreef nog eens op een andere manier):

  Internet opstarten, dan naar extra (balk bovanaan) , daar naar internetopties en dan hier de pagina zetten waarmee je wil starten.
  Bij mij staat dus google.be ingesteld, jij kiest de pagina die je wil, je kan daartoe gewoon eerst vooraf de pagina opzoeken en dan het adres in de balk bovenaan kopiëren en het dan op die plaats plakken.
  Of je kan éérst naar die pagina gaan, dan naar extra, internetopties en dan (onder dat vakje) gewoon klikken op 'huidige gebruiken' - op deze manier gaat het ook, hoef je niet te kopiëren en te plakken.

  [img:3eb5bb9222]http://i38.tinypic.com/2433fcx.jpg[/img:3eb5bb9222]
 • Het euvel is opgelost. De vriend van mijn dochter heb ik er maar bijgehaald. Zo ter plekke is dat een stuk makkelijker. Gramps had gelijk dat vlg mij het virus de 'lege pagina' opstarte. Mijn instellingen waren goed. Ik had Google als startpagina. Dat weet ik natuurlijk en had dat gecontroleerd.
  Bedankt jullie iig. Ik ben weer wat wijzer geworden.
  En…….mijn p.c. is nog nooit zó snel geweest. Ik had er veel onnodigs opstaan en weet nu hoe dat te verwijderen.
  Groetjes weer,
  Jovanna. :lol:
 • gevonden: de ideale schoonzoon :lol:
 • [quote:76b58b10bd="derkdejong"]gevonden: de ideale schoonzoon :lol:[/quote:76b58b10bd]een vriend of een schoonzoon zit nog wel een familie verschil tussen
 • De laatste reactie is maar al te waar. Vóór deze vriend was er een schoonzoon. 20 jaar lang. Die kon weliswaar geen pc problemen oplossen, maar verder had hij mogen blijven……
  :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.