Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

vraag over openen van bijlage

Anoniem
ReneD70
6 antwoorden
 • Beste helpers,
  Ik ontving vandaag een bijlage waarvan de extensie is PDF.Deze ontving ik op mijn smartphone.Als ik die bijlage wil openen dan zie ik de tekst FOUT.Bestandsty[e niet herkend.Wat moet ik doen om de bijlage te openen? De winkelier zegt dat dat nooit kan op mijn smartphine (IPAQ) en een andere winkelier zegt dat ik Adobe reader er op moet zetten.Wie heeft gelijk en hoe zou ik Adobe reader er op moeten zetten en ondersteund Adbobe reader de PDF extensie.Graag een stap voor stap uitleg want ik ben senior.
  Klopt het dat de site van de firma Adobe (www.adobe.nl) er ander uit ziet op mijn smartphone dan op een desktop pc?Vriendelijke groet Berendruif/Sjaak
 • Je zult iig een pdf reader op je smartphone moeten hebben, om het te kunnen lezen. Ik ben niet thuis in die software, maar ik betwijfel of het bestaat. Kun je de mail niet forwarden naar een email adres, wat je op je pc gebruikt?

  http://www.foxitsoftware.com/pdf
  d_intro.php
 • Geachte Gerben,
  Mijn hartelijke dank voor uw hulp.Ik begrijp enkele termen die u schrijft niet.Kunt u mij uitleggen wat iig ,pdf reader en wat forwarden is?
  En wat is de bedoeling van de site die u mij stuurt? Sorry maar ik ben senior en dan is niet alles op pc gebeid makkelijk.Graag een eenvoudige uitleg waarvoor mijn dank.Groet Berendruif/Sjaak
 • Ik weet niet zo veel van dergelijke telefoons (weet ook niet welke u heeft), maar even op de site van HP gekeken. Daar staat bij de smartphones dat er een PDFreader op zit, dus zou u de bijlage moeten kunnen zien. Als u tenminste een van beide heeft. Anders is de software misschien bij HP te downloaden.

  PDF reader is een programma om dergelijke bestanden mee te lezen.

  Forwarden is Engels voor doorsturen.

  Google is uw vriend!!!!
 • bijvoorbeeld (met Google) http://www.visualsteps.nl/wat_zijn_pdf_docs.php
 • beste Renee,
  Mijn dank voor uw antwoord.Ik heb toevallig een smartphone van het merk HP type IPAQ en nummer 514.Kunt u mij helpen aan het internet adres waar u op heeft gekeken en waarop u zag dat mijn smartphone zo'n pdf lezer zou moeten hebben? Vriendelijke dank.Berendruif/Sjaak

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.