Vraag & Antwoord

Anders (software)

Icoon verwijderen uit taakbalk

Anoniem
derkdejong
14 antwoorden
 • Ik weet niet of ik hier goed ben met mijn vraag, maar zou graag wat hulp willen. Ik heb in mijn taakbalk rechtsonderin 2 icoontjes die ik niet kan verwijderen. Heb het geprobeert met de rechter muisknop maar het lukt niet, wie kan mij helpen.

  Grt.

  Henry
 • re klikken op start (of taakbalk-zelf) > eigenschappen > tabblak taakbalk > Aanpassen en dan kan je rechts de teksten 'openklikken' en kiezen voor altijd verbergen,…
 • misschien toch handiger eerst even na te gaan of de ts alleen die icoontjes niet meer wil zien of dat het gaat om icoontjes van programma´s die niet meer mee opgestart mogen worden (of wellicht moeilijk of niet te verwijderen spyware/malware vertegenwoordigen)
 • Het gaat inderdaad om icoontjes van progamma's die niet opgestart mogen worden. 1 daarvan is Antivirus 360. Kan het met geen mogelijkheid verwijderen.
 • da´s geen beste!
  haal hier de removal tool: http://nl.pcthreat.com/parasitebyid-7518nl.html
  en zorg daarna meteen voor een goeie virusscanner, update die en laat je hele pc grondig checken!
 • Dus als ik het goed begrijp moet ik de antivirus 360 scanner downloaden (spyhunter 3). Waar ik mij moet voor registeren a 29,95 Euro. De scanner starten, na afloop remove button aanklikken. Wordt dan antivirus ook verwijderd? En dan de virusscanner erover en de pc checken.
 • zooover heb ik dit niet voor je uitgezocht….. maar als je even googlet met de termen > remove antivirus360 < kom je o.m. op deze instructie:
  http://www.bleepingcomputer.com/malware-removal/remove-antivirus-360

  overigens: kan je een herstelpunt terugzetten?
 • Ben helaas niet echt thuis in computers. Maar ben al enkele keren goed door jullie geholpen. Dus een herstelpunt terugzetten klinkt mij niet bekend in de oren.
 • hangt een beetje af van je besturingssysteem, maar doorgaans kom je er via start - alle programma´s - bureauccessoires - systeemwerkset - systeemherstel.
  anders: even intoetsen bij windows help….. :wink:
 • Heb het geprobeert, maar was geen succes.
  Is er echt geen andere manier om die 360 antivirus scanner te verwijderen zonder dat het me geld kost? Ik heb het geprobeert op google te zoeken maar allemaal zonder resultaat.
  Computer wordt steeds maar trager en trager en valt regelmatig uit.
  Zou erg blij zijn als het op gelost is.
 • [quote:9441f13698="henneman"]Is er echt geen andere manier om die 360 antivirus scanner te verwijderen zonder dat het me geld kost?[/quote:9441f13698] Weliswaar wordt in de link van derkdejong handmatig verwijderen al genoemd, wellicht dat deze Engelstalige link toch iets toevoegt http://removal-tool.com/antivirus-360/

  Als dat ook niets oplost zou je dit topic kunnen laten verplaatsen naar afdeling Beveiligen & privacy. (Via Privé Bericht aan een moderator.) Daar lees je dan de FAQ en post je een HijackThis log.
 • antivirus 360 is inmiddels verwijdert. Heb mijn virusscanner mijn computer laten scannen, maar na afloop is mijn computer zo enorm traag geworden, het duurt wel 10 minuten voordat ik een internetpagina geopend heb. Zijn er nog meer dingen die ik eventueel moet uitvoeren?
 • euh ja … :
  [quote:92c159ca62="jolo"]Als dat ook niets oplost zou je dit topic kunnen laten verplaatsen naar afdeling Beveiligen & privacy. (Via Privé Bericht aan een moderator.) Daar lees je dan de FAQ en post je een HijackThis log.

  [/quote:92c159ca62](klik op 'FAQ)
 • Iedereen bedankt.
  Hij werkt weer perfect :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.