Vraag & Antwoord

Anders (software)

HELP... DVD branden

8 antwoorden
  • Hallo, Ik heb een legale dvd. Die heb ik inmiddels voor eigen gebruik geript omdat we op vakantie gaan en liever het orgineel thuis laten. Maar de dvd staat nu op mijn harde schijf. Nu probeerde ik van de harde schijf mijn dvd te branden. Want de dvd heb ik even uitgeleend omdat een vriend van me hem wou bekijken. Nu heb ik diverse programma's al geprobeerd. - windows dvd maker: kan niet, omdat hij 8 uur nodig heeft om te branden! - DVD Shrink: Kan het niet herkennen - ConvertXtoDvd: Laat de hele tijd een irritante watermerk zien door de film heen. - CDburner XP: Herkent mijn hele dvd brander niet :roll:. - CopyToDvd manager: Heeft dus ConvertXtoDVD nodig om te kunnen branden. - Nero7 (legaal): Geeft op het laatste moment aan dat ie mislukt is. Hebben jullie tips om nog een programma te proberen die kan branden van een harde schijf. Die overweg kan met DVD+RW. En die er geen 8 uur over doet? Alvast bedankt!
  • [url=http://www.imgburn.com/]ImgBurn[/url] werkt bij mij altijd prima.
  • Hij heeft het wel geïnstalleerd maar kan blijkbaar niet overweg met AVI bestanden. Hoe kan dit? En is hier een gratis - snelle converter voor? Gr stefan
  • Aha nu wordt het duidelijk. Je hebt je DVD blijkbaar omgezet in een .AVI bestand in plaats van een verliesloze 1 op 1 kopie in de vorm van een DVD image bestand (.ISO/.NRG etc) of gewoon een collectie DVD bestanden (.VOB, .IFO etc). Als ik jou was zou ik niet proberen om het .AVI bestand weer om te zetten naar DVD, want dan heb je twee keer een omzetting met verlies van data en bovendien is het traag en onnodig complex. Als je een kopietje van je originele DVD wilt maken, pak dan een DVD ripper zoals DVD Decrypter of DVDFab HD Decrypter. Vervolgens kun je de DVD (in de vorm van een image bestand of een collectie DVD-bestanden) branden met ImgBurn. [url=http://www.doom9.org/index.html?/dvddec.htm]Hier[/url] staat uitgelegd hoe je een DVD ript met DVD Decrypter in de ISO Mode. Vervolgens staat [url=http://forum.imgburn.com/index.php?showtopic=61]hier[/url] uitgelegd hoe je de resulterende .ISO brandt met ImgBurn.
  • waarom moeilijk doen met weer een progje erbij, hij had toch gewoon in nero een kopie kunnen maken?
  • Bedankt voor de links en de uitleg! Ik ga het nu proberen en ik laat het weten als het is gelukt!
  • ik heb gekeken voor dvd decrypter maar die herkent het bestand niet. DVD Fab HD is gelukkig nederlands, engels ben ik namelijk erg slecht in. Maar ook dvd fab herkent mijn bestand niet op mijn harde schijf. Ik weet niet hoe dat kan en of er nog een programma is die dat kan? gr stefan
  • de crux in dit verhaal is m.i. toch dat we niet weten hoe cq met welk programma stefan de dvd ´op zijn hd heeft gezet?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.