Vraag & Antwoord

Anders (software)

Opstarten pc

Anoniem
Mus
5 antwoorden
 • Hey,

  Sorry dat ik meteen met een probleem kom, maar mijn pc doet heel vaag:

  Ik starte de pc van de week op en hij begon heel hard te blazen. Ik sloot hem hierna op de normale manier af. Hierna starte ik hem weer op en wanneer je normaal het inlogscherm van xp krijgt, kreeg ik een zwart beeld en reageerde de pc niet meer na het windows laadteken.

  Wanneer ik de pc hierna uitzette en weer opnieuw opstarte kwam ik gelijk in het safe boot scherm uit. Als ik mijn pc in safe mode start doet alles het maar wanneer ik daarna weer normaal startte ik weer het zwarte scherm. Na weer aanzetten kwam ik WEER in de safe boot menu en begon het gedoe opnieuw :(

  Heb al geprobeerd om een systeemherstel toe te passen maar hielp niks. Ook al de pc gescand met spyware doctor en virusscanner die niets vonden.

  Iemand misschien een idee wat ik zou kunnen doen??
 • Verwijder in safemode je video driver eens, daarna nog eens normaal opstarten.
 • Als ik de driver verwijder, raak ik dan geen gegevens kwijt of krijg ik dan geen problemen met de computer opstarten, omdat er geen video driver meer is?

  Ik heb trouwens een ATI RADEON XPRESS 200, standaar meegeleverd.
 • Heb de driver verwijderd en pc opnieuw opgestart maar geen verandering en heb nog steeds het irritante zlefde zwarte scherm :(
 • Heb je geen backup? Je kunt ook eens met een livecd booten, en kijken of dat verschil maakt.

  http://www.damnsmalllinux.org/
  http://www.ubcd4win.com/downloads.htm

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.