Vraag & Antwoord

Anders (software)

Activeren Word 2007

Anoniem
Harmen015
5 antwoorden
 • Bij het opstarten van word komt een scherm dat me proeftijd voorbij is. Dat klopt maar in de proeftijd heb ik een stuk of drie keer de juiste productcode ingevoerd enz. . De ene keer vroeg de computer weer om een productcode de andere keer niet. Maar nu na de proeftijd elke keer. Dus ik heb opnieuw de code ingevoerd en alles geinstalleerd. Daarna zegt de computer dat ik al office programma's moet afsluiten en daarna office weer te openen, er word mij dan gevraagd om office te activeren. Dat laatste gebeurt dus niet… hoe moet ik het nou activeren? ik heb ook al een keer heel de computer opnieuw opgestart en word geopend maarja ook dan kan ik het niet activeren en krijg ik het scherm dat me proeftijd weer voorbij is. kan iemand mij helpen met dit probleem?

  Alvast bedankt!
 • Als het om een dertig dagen versie gaat, check dan de computer idee faq http://www.computeridee.nl/faqman_antwoord.jsp?faqid=201486 Als je een Office 2007 licentie had gekocht, check dan deze hyperlink over De programma's van het 2007 Microsoft Office System installeren en activeren.
 • Bedankt voor de reactie. Maar dit is geen antwoord op mijn vraag. Ook op de site kan ik helaas geen antwoord vinden. Het gaat inderdaad om de probeerversie van 30 dagen en ja ik heb de productcode.
 • [quote:623b046b60="procestechniek"]Bedankt voor de reactie. Maar dit is geen antwoord op mijn vraag. Ook op de site kan ik helaas geen antwoord vinden. Het gaat inderdaad om de probeerversie van 30 dagen en ja ik heb de productcode.[/quote:623b046b60]

  Als die 30 dagen om zijn is de code VERLOPEN dat houd dus in dat het niet meer gebruikt kan worden.

  Als je het wil verlengen moet je betalen …
 • Bedankt voor je reactie. De code was dus om de probeerversie te activering…. dat had ik niet in de gaten.

  Nogmaals bedankt voor het antwoord

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.