Vraag & Antwoord

Anders (software)

Microsoft Excel 2007

4 antwoorden
  • Ik heb in Excel een tabel gemaakt maar wanneer ik deze wil afdrukken, zie ik dat ze veel te weinig plaats in beslag neemt op mijn A4. Ze zou dus met andere woorden groter (langer en breder) moeten worden zodanig dat ze bijna de helft van mijn blad in plaats van een vierde in beslag neemt. Wanneer ik dat bestand open, neemt mijn tabel +/- de ruimte van Excel in zonder dat ik naar beneden scroll. Maar bij afdrukken is ze mij te klein. Hoe zou ik dit kunnen oplossen zonder dat ik mijn tabel extreem lang en breed moet maken want dat is niet zo handig meer om in te werken dan. Waarschijnlijk een kleine instelling maar ik vind ze niet aangezien ik nog niet zo lang met Excel werk. Alvast bedankt.
  • Even hier naartoe verplaatst, aangezien het niets met Windows te maken heeft...
  • Klik reop je printknop ( Bovenaan )> afdrukvoorbeeld geef aan op welk percentage je af wilt drukken.. Is dit een oplossing? suc6 Anjo
  • wat ik ook wel eens doe is een zo klein mogelijk lettertype nemen. Times new Roman neemt minder plaats in dan Arial, 8 pts. En dan ook alle kolommen en rijen zo klein mogelijk "trekken". Zo perste ik toch een lijst van 50 namen met veel gegevens op één liggend A4. Ook de marges bij printen links,rechts,boven,onder zo klein mogelijk maken (1 cm of minder).

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.