Vraag & Antwoord

Anders (software)

Winamp. Bibliotheek opgeslagen op interne schijf?

Anoniem
klokkie1984
5 antwoorden
 • hallo,

  Ik heb al mijn muziek op mijn externe harde schijf staan, deze speel ik af met Winamp. Wordt de bibliotheek lijst opgeslagen en zo ja: Op de interne schijf?
 • Ja, deze lijst wordt opgeslagen. En hij wordt op de interne schijf opgeslagen (de bibliotheek wordt gewoon weergegegeven, ook al staat de externe schijf uit).
  Waar de bibliotheek precies wordt opgeslagen is mij niet duidelijk. Ik kan 'm niet in de Winamp installatiemap (in Program Files) terugvinden.

  Maar hoezo?
 • Ik vraag dit omdat ik Winamp sinds een maand gebruik (met veel plezier overigens) en ik merk dat er nu 5 GB van me interne schijf weg is. Ik heb al niet zo'n heel erg grote interne schijf (160 GB, waarvan ik er nu 82 GB over heb). Toch maar eens kijken wat de opties zijn om dit misschien naar de externe schijf te plaatsen. Is het mogelijk om de interne schijf te vervangen door een grotere zonder bestandsverlies?
 • \het is vele malen eenvoudiger op een 2e grote hdd intern bij te plaatsen , bv voor programma's en data opslag en je 1e hdd alleen voor je OS.
  Er bestaat wel een "wizard overzetten bestanden "binnen MS, maar of die feilloos werkt weet ik niet.

  suc6 Anjo
 • Het gaat om een laptop (HP Pavilion dv9623ed). Is dat dan ook mogelijk?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.