Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Veranderen van taalversie Office 2007

klokkie1984
5 antwoorden
 • Ik ben in het bezit van een viertal officiéle Office 2007 versies: twee NL en twee Engelse versies.
  Ik wil op mijn notebook met Engelse MS Vista, nu ook de thans aanwezige NL versie van Office 2007 vervangen door een Engelse. Ik neem aan dat ik Office hiervoor dan opnieuw moet installeren?
  Is het dan toegestaan om een Engelstalige Office 2007 DVD te gebruiken en te installeren met de key van de NL versie, of moet ik dan toch een extra Engelse Office 2007 aanschaffen?

  NB: Voor alle duidelijkheid: Het is dus NIET de bedoeling om illegaal bezig te zijn. Mocht ik dus toch genoodzaakt zijn om een nieuwe versie te kopen, dan zij het zo..
 • Dat kan niet. Je kan wel een taalpakket aanschaffen. Kost ongeveer 30 Euro.
  http://office.microsoft.com/nl-nl/suites/HA102113701043.aspx

  Maar als je een officiele versie hebt kan je die toch gewoon installeren met de key die erbij zit? Of zit er geen key bij?
 • Hier http://office.microsoft.com/nl-nl/help/HA102434161043.aspx zie ik staan dat de interface op verschillende talen gezet kan worden en dat de taalprogramma's voor Engels al zijn opgenomen in alle versies van Office 2007.

  Hier http://office.microsoft.com/nl-nl/suites/HA102923071043.aspx staat dan hoe e.e.a geconfigureerd moet worden.
 • Hallo,

  Bedankt voor de reacties. Ik zal het eens gaan uitproberen.
  Probleem met het gebruiken van de Engelse versie die ik al heb is, dat ik dan een versie moet gaan installeren, die ook al op een andere computer is geïnstalleerd. Volgens mij krijg ik dan een probleem met de activatie?

  Overigens krijg ik mijn Engelse versie(s) niet naar het Nederlands. Ik heb dit geprobeerd bij wijze van proef op een PC waar een Engelse Windows XP op draait en een Engelse Office 2007. Hier is ook een Office 2007 NL language pack op geïnstalleerd.
  Als ik in de Language Settings de selectbox Set the Microsoft display language to match the Windows display language uitvink en bij Display Microsoft Office menus and dialog boxes en HelpLanguage Settings en Display Help in: Nederlands kies in de drop down scrollbar, blijft alles in het Engels weergegeven….
  Ik ga het ook eens andersom proberen, misschien dat het daar wel lukt…
 • Heb je nergens geen engelstalige office? Zo ja, haal daar de 'engelse' map af en plaats ze bij in je nederlandstalige office?

  Het is me op die manier gelukt met de Nederlandstalige Corel x3 : ik had de Nederlandstalige map vastgekregen en plaatste die naast de Engelse. (staat meestal onder Languages - even zoeken)

  Bij corel was het op die manier nog niet opgelost: ik kreeg namelijk bij opties niet de keuze Nederlands (al stonden de bestanden wèl op hun goede plaats)
  'k Heb het opgelost door de Engelse bestandsmap te hernoemen ( ze heette gewoon EN) en de Nederlandstalige (heette NL) hernoemde ik naar EN - en het werkte !

  Mogelijk kan jij het op die manier ook verkrijgen? Even zoeken zou ik zeggen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.