Vraag & Antwoord

Anders (software)

Office 2007

Anoniem
Hasta La Vista
4 antwoorden
  • Ik heb last van het volgende probleem in Word:

    In een groot document heb ik een aantal voetnoten geplaatst. In 2 van die voetnoten staat ook cursieve tekst. Maar na verloop van tijd zie ik dat altijd bij die 2 voetnoten de cursieve tekst weer normaal is en moet ik die weer cursief maken. Enig idee hoe ik dat oplos? Ik heb al wat geprobeerd met instellingen zoals wijzigingen en opmaak bijhouden en dergelijke, dat wat je logischerwijze eerst te binnen schiet.
  • heb je misschien gebruik gemaakt van sectie-eindes?
  • Ik weet hoe ik met secties werken moet. Maar nu ik Word op een schone pc nieuw geinstalleerd heb, is dit probleen ineens verholpen. Wel heb ik een ander probleem, namelijk dat bij 'alles weergeven' zodat de opmaak met puntjes en pijltjes zichtbaar wordt, de tekst soms verschuift, met name bij tabellen is dat lastig. Ook pdf-maker van acrobat verwerkt de tekst dan anders. Het is gewoon dezelfde sectie in word. Als ik 'alles weergeven' uitschakel komt het weer goed te staan in word.
  • Het is al opgelost. Ik moest gewoon in de opties 'markeringen weergeven' uitschakelen. Nu verschuift er in de opmaakweergave niets meer, ook in pdf format. Ik gebruik trouwens office 2007.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord