Vraag & Antwoord

Anders (software)

Picogen

Anoniem
Jordy!
4 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb nog een vraag over een programma Picogen (picogen.org). Bij de download sectie kan ik wel zip bestanden downloaden maar het programma kan ik niet krijgen.

  Weet iemand hoe ik dit programma kan downloaden?

  Bedankt alvast,

  Jordy!
 • Ik begrijp niet helemaal waar jij mee bezig bent. Hier: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=198056 Stel je een vraag over de license van Picogen, omdat je het wilt gebruiken in een game. Je reageert daar niet meer en nu blijkt dat je Picogen helemaal nog niet hebt.

  Overigens moet je nog maar eens goed kijken in die downloadsectie. Je kunt een zip-file downloaden en zelf de installatie verzorgen, (zoals er boven staat) óf een exe-file, die de installatie (op een standaard manier) voor je doet.
 • [quote:18ebb533a2="Jan bakker"]Ik begrijp niet helemaal waar jij mee bezig bent. Hier: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=198056 Stel je een vraag over de license van Picogen, omdat je het wilt gebruiken in een game. Je reageert daar niet meer en nu blijkt dat je Picogen helemaal nog niet hebt.

  Overigens moet je nog maar eens goed kijken in die downloadsectie. Je kunt een zip-file downloaden en zelf de installatie verzorgen, (zoals er boven staat) óf een exe-file, die de installatie (op een standaard manier) voor je doet.[/quote:18ebb533a2]

  Heb ik ooit gezegd dat ik het programma al heb gedownload??? Nee! Eerst wilde ik weten hoe de licensie van het programma is. Daarna heb ik de licensie doorgelezen en wilde ik het programma downloaden. Alleen dat lukte niet.

  En je zegt dus dat je het programma wel kunt downloaden??? :lol: Dat kan niet. Want ik heb de beheerder van Picogen een mail gestuurd en hij zei dat de download van de site af is gehaald. Dus het ligt niet aan mij. :D
 • Je hoeft je niet zo op te winden. In je eerste topic stel je een vraag over de license. Ik probeer daar zo goed mogelijk antwoord op te geven. Je laat niet weten of dat is wat je wilde weten, maar start een nieuw topic. Daarin zeg je dat je wel een zip-bestand kan downloaden, maar dat je het programma zelf niet kunt krijgen.

  Ik probeer opnieuw te helpen en leg uit dat het zip-bestand het programma bevat, maar dat je het dan zelf moet installeren (uitpakken in een directory) óf dat je een exe-bestand kunt downloaden dat de installatie voor je doet.

  Nu zeg je dat je het programma niet kunt downloaden en dat de sitebeheerder heeft laten weten dat het van de site is gehaald. Dat begrijp ik ook niet, want ik heb net 5 minuten geleden (om te proberen) zowel de exe als het zip gedownload.
  De exe installeert de 5 nodige bestanden in C:\Program Files\Picogen, zet er een uninstaller bij en maakt een shortcut in het Startmenu. De zipfile bevat de zelfde 5 bestanden, maar dan zonder de uninstaller.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.