Vraag & Antwoord

Anders (software)

Virus..?

Anoniem
knakkerr
6 antwoorden
 • Hallo mensen,

  ik heb laatst via google een virus opgelopen. Nu heb ik een virus scan gedaan met MCaffee , mijn virus scanner, en die kan hem niet vinden :?
  Telkens na 10 a 20 minuten loopt die vast en word ik gedwongen de computer uit te zetten. Als ik de computer aan laat staan en hij gaat naar de screensaver en ik probeer vervolgens weer verder te gaan met mijn werk, dan is de taakbalk zwart, en loopt hij ook vast. verder kan ik ook niet meer in het taakbeheer komen, ik heb al op dit forum gezocht, en die microsoft oplossing erbij gehaalt, maar telkens als ik bij uitvoeren –> regedit intype verdwijnt de taakbalk en kan ik ook nix meer.
  Iemand ervaring of suggesties hoe ik dit virus wegkrijg?

  alvast bedankt!

  P.S in veilige modus valt de computer niet uit, en kan ik gewoon een volledige virus scan doen.
 • Dit lijkt mij best kritikaal.Ik zou een Hijack logje maken en hier plaatsen. Er zijn hier specialisten op het gebied van HJT logs.
 • [quote:ecd47259c8="The Dragon"]Dit lijkt mij best kritikaal.Ik zou een Hijack logje maken en hier plaatsen. Er zijn hier specialisten op het gebied van HJT logs.[/quote:ecd47259c8]
  Wat is en Hijack logje :oops:
 • als je in veilige modus een virusscan kan doen, mag je er vanuit gaan dat dat virus wel verdwenen is….
  er zal dus wel sprake zijn van een andere verstoring van je software.
  voordat je moeilijk gaat doen met hijackthis, eerst maar eens proberen of je eruit komt via terugzetten van een herstelpunt.
 • [quote:edf2ff23c6="derkdejong"]als je in veilige modus een virusscan kan doen, mag je er vanuit gaan dat dat virus wel verdwenen is….
  er zal dus wel sprake zijn van een andere verstoring van je software.
  voordat je moeilijk gaat doen met hijackthis, eerst maar eens proberen of je eruit komt via terugzetten van een herstelpunt.[/quote:edf2ff23c6]

  Hmm okej ik zou het proberen, betekent dit dan dat alle sims 2 uitbreidingen die ik erop heb geisntaleerd opnieuw geinstalleerd moeten worden? :oops:
 • tja, je moet er wat voor over hebben…. en misschien zijn dát wel de boosdoeners……

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.