Vraag & Antwoord

Anders (software)

Berichten met bepaald criteria nar map verplaatsen inOutlook

7 antwoorden
  • Ik krijg steeds mailtjes binnen van P2000 alarm. Ik wil graag mijn INBOX overzichtelijk houden, en daarom wil ik graag de mailtjes van P2000 alarm automatisch laten verplaatsten naar de map Meldingen. Weet iemand hoe ik dit moet doen? Dat het automatisch naar die map gaat.
  • aeer kort berichtregels voor outlook weet ik niet waar deze staan bij outlook expres: extra -- berichtregels
  • ja maar mijn vraag is... waar kan ik dat vinden in Outlook 2007??
  • Menu Extra - Regels en Waarschuwingen, tabblad berichtregels.
  • super!!! bedankt. Hij doet het. Alleen hoe kan kan ik er voor zorgen dat er een melding op mijn bureaublad komt, als er een bericht binnenkomt??
  • Menu extra, opties, voorkeuren? (bij mij heet het preferences, want ik heb een Engelse versie) Knop E-mailopties, knop Geavanceerde E-mailopties. (Ik hoop dat ik goed vertaal) Je krijgt uiteraard alleen een melding als het bericht binnenkomt, d.w.z. dat het alleen werkt zolang Outlook 'open staat'. Iik gebruik daarom liever een ander programma'tje dat elke paar minuten kijkt of er een nieuw bericht op de server staat. Het heet Poptray, is maar klein, freeware en hier te vinden: http://www.poptray.org/ Het kan verschillende accounts controleren en geeft een melding als er nieuwe mail is. (en heeft veel ander mogelijkheden)
  • ik krijg wel een bericht binnen als er een mailje in mijn INBOX komt. Alleen als er een bericht in een andere map komt krijg ik geen bericht op mijn bureaublad. Hoe kan ik daarvoor zorgen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.