Vraag & Antwoord

Anders (software)

windows kan niet opstarten

Anoniem
Anjo
3 antwoorden
 • Hey,

  Ik heb onlangs mijn computer gedualboot met ubuntu 10.8 en windows XP.
  Nadat ik echter op windows nieuwe software heb geeinstalleert kreeg ik the blue screen of death, ik kan nu helemaal niet meer met windows opstarten en veilige modus ect. werken niet.
  Weet iemand hoe ik windows, danwel mijn bestanden uit windows terug kan krijgen? kan dit evt. met ubuntu die dus ook nog op mijn computer staat?

  groeten
 • [quote:02a62dc706="camiel011"]Weet iemand hoe ik windows, danwel mijn bestanden uit windows terug kan krijgen? kan dit evt. met ubuntu die dus ook nog op mijn computer staat? [/quote:02a62dc706] Als je data bestanden niet zijn versleuteld in Windows, zou je die inderdaad kunnen terughalen met Ubuntu. Tenminste als je de Windows partitie in Nautilus nog kunt zien en openen. Anders zou je de probleem harddisk kunnen proberen te plaatsen in een andere PC. En eventueel je data proberen terug te halen via een data recovery tool. Die onder andere zijn te downloaden vanaf http://www.snapfiles.com/freeware/system/fwdatarecovery.HTML
 • dank je. :D

  Mijn bestanden zijn idd in windows gelockt, is er echt geen omweg om deze te unlocken?
  Ik heb al geprobeert windows te herstellen, maar ik heb mijn admin wachtwoord niet, omdat ik deze nadat windows enige weken geleden opnieuw is geeinstalleert niet opnieuw heb ingesteld.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.