Vraag & Antwoord

Anders (software)

BartPE netwerk gebruiken

4 antwoorden
  • Ik heb bart PE in zo verre werkende (1 op de 5 keer start de laptop door met bart pe) dat ik mijn andere pc's kan zien en mijn andere pc's kunnen bart PE zien. Gek genoeg zie ik vanaf bart PE niet de shared folders op de andere pc's. Vanaf deze pc kan ik wel op de c schijf van de bart PE laptop. Helaas staan de benodigde bestanden in documents and settings/ann/ waar ik geen toegang toe heb. Iemand een tip?
  • Je moet wel in dezelfde werkgroep en ip range zitten....
  • [quote:ef0de4816e="andre@home"]Je moet wel in dezelfde werkgroep en ip range zitten....[/quote:ef0de4816e] zit ik;) ik zie de naam van 3 pc's en de workgroup via de explorer (microsoft network en dan plusje en dan blablanetwork en dan zie je computers). Ip is dhcp automatic en de workgroup handmatig opgegeven. Kan wel met deze pc op het netwerk van de laptop maar niet andersom. Probleem is dat de files dus protected map zijn waar je niet bijkan via deze pc.
  • Blijkbaar toch geen rechten geregeld op die pc's voor jou... jouw Bart-PE's naam moet bekend zijn op die pc's? zet anders die mappen ij een ftp... ben je in een keer klaar...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.