Vraag & Antwoord

Anders (software)

Ziet 2e schijf als mijn documenten..

Anoniem
Noobie
2 antwoorden
 • Ik heb een zeer ingewikkeld probleem.

  Bij de installatie van mijn PC heeft mijn vader mijn schijf gepartitioneerd in 2 schijven. Nu heeft hij de 'mijn documenten' map verplaatst in zogenaamde 2e schijf ipv schijf C.

  Als ik de persoonlijke map van mijn computer open krijg je alle documenten mappen te zien zoals: Mijn documenten, mijn afbeeldingen, mijn films etc. Ook staat hier mijn harde schijf bij op 1 of andere manier!? Hij ziet die schijf als ware als "mijn documenten".

  Nu probeer ik een game te spelen, maar die kan mijn opgeslagen bestanden niet vinden. Hij weet op een of andere manier niet waar de map van de opgeslagen bestanden zich bevind.

  Kan iemand mij helpen? Ik wil graag dat hij de 2e harde schijf niet meer ziet als mijn documenten, maar gewoon als een harde schijf
 • Maak eens een nieuwe gebruiker aan? Dan wordt hiervoor een nieuwe Mijn documenten aan op de C-schijf. Dan werkt alles weer als voorheen.
  Wel slordig dat het spel niet overweg kan met een verplaatste Mijn documenten map…

  De andere gebruiker laat gewoon staan, zodat je geen fouten kunt maken. Je zou nl de instellingen daarvan weer terug kunnen zetten… doe maar niet…. (als het het niet goed weet…)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.