Vraag & Antwoord

Anders (software)

(te) lange bestandsnaam

Anoniem
corrie
5 antwoorden
 • Een aantal (audio)tracks van een gekregen CD hebben te lange namen. Dit betekent dat ik ze niet af kan spelen maar ook geen andere mogelijkheden heb zoals naam wijzigen of een aantal letters verwijderen dmv backspace.
  wie oh wie heeft voor mij nog een mogelijkheid?
  Corrie
 • Klopt niet, mss andere code?
  Heb je die nrs op je harde schijf staan?
  Dan erop klikken en "naam wijzigen" of anders via "eigenschappen"

  suc6 anjo
 • Beide mogelijkheden heb ik inmiddels geprobeerd maar zonder enig resultaat. De tracks staan gewoon op de harde schijf maar sommigen hebben wel een naam van haast [b:3eb353b48f]100 tekens [/b:3eb353b48f](Letters incl. spaties). Bij iets kleinere bestanden kan ik inderdaad op de rechter muisknop klikken en kijken naar het bekende programmaatje met oa: play, toevoegen…..rar, kopieren, knippen plakken, verwijderen, naam wijzigen, eigenschappen etc.

  Bij de lange namen krijg ik dit programmaatje helemaal niet te zien en blijft het enkel bij: play, openen met.. en kopië naar..
  Volledigheidshalve moet ik zeggen dat het een mp3-FILE is in een normale 128 bitrate
  CORRIE
 • ergens klopt iets niet. Als ik het goed voorheb kan je in windows bestandnamen maken van rond de 250 tekens. Zelf heb ik net een kopie van een mp3 gemaakt en het een naam gegeven van 150 tekens. Daarna kon ik het gewoon afspelen, hernoemen .

  Dus aan het aantal tekens in de naam kan het niet liggen.

  [img:782cffb0f0]http://i41.tinypic.com/25tyzbp.jpg[/img:782cffb0f0]

  als ik er rechts op klik, krijg ik ook alle nodige mogelijkheden.

  Wààr het aan ligt, daar heb ik geen idee van, tenzij dat mogelijk je bestand brak is. Weet je wel dat betreffende mp3's goed zijn?
 • Ik denk ook niet dat het aan de lange naam ligt, maar als je, zoals je schrijft, wel de optie "play" hebt, kun je het misschien vanuit de player onder een andere naam opslaan. (menu Bestand, opslaan als)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.