Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

ACRONIS, wel een afgang!!

Anoniem
perloc
5 antwoorden
 • Zowel Acronis True Image 9 alswel Acronis Disk Director Suite werken beiden maar zeer gebrekkig!! Ik had aanmerkelijk beter verwacht.
  ADDS werkt niet in full mode als ik deze tracht te booten. De fout die optreedt daar staat Internet mee vol, zonder dat een duidelijke en eenduidige oplossing wordt gegeven (dezelfde fout treedt ook op bij anderen, niet bij mij, met ATI9). ADDS meldt domweg dat de hele HD niet bestaat!!
  Bij ATI9 krijg het niet voor elkaar om een incremental backup te maken. Kan wel een hele partitie wegschrijven. Verder werkt wel de bootversie, als bootdisk wel te verstaan, maar is bij "open" Windows niet op te starten: Windows meldt alleen dat er een mouse.com op de CD staat. Bovendien kan wel apart files worden weggeschreven, maar zijn niet weer op te halen uit de totale file. Je moet de hele file weer terugzetten.
  Dat kon al vele, vele jaren geleden met PQ Drive Image 2002, en ik geloof ook met versie 4!!
  Dus Acronis in de prullebak en PQ Drive image en Partition Magic weer even afstoffen.
  Wat zijn jullie ervaringen?
  MVG perloc
 • Anders. Geen problemen met trueimage. Disk director nooit gebruikt, dus daar kan ik geen oordeel over vellen. Versie 9 van trueimage is trouwens al niet al te nieuw meer. Deze heeft mogelijk problemen met vista, evenals overigens drive image en partition magic.
 • Misschien tijd om een Bart PE met een juiste plugin te maken, info op diverse sites aanwezig…. bij mij werkt dan Ghost 8 zelfs nog prima .
 • gerben, gebruik je ook de incremental mode van True Image? En zoja, werkt dat goed?
  andre, ik heb al een paar van die CD's zoals Ultimate boot CD, Knoppix, maar weet niet goed wat ik ermee aanmoet.
  Vraag me af of ze me van dit probleem:
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=1367198#1367198
  zouden kunnen afhelpen. Inmiddels heb ik dat met het terugzetten van een Image kunnen oplossen. Daar ben ik wel weer meer dan 10 uur mee bezig geweest.
  perloc
 • Ik maak geen incrementele backups. Ik maak af en toe een image van de c: schijf. Data kopiëer ik naar een externe schijf mbv synctoy. Een image terugzetten duurt bij mij hoogstens tien minuten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.