Vraag & Antwoord

Anders (software)

Google

Anoniem
None
11 antwoorden
 • Hallo,

  Hoe komt het dat ik in Google geen voorkeuren meer zie als ik wat intype?
  De geschiedenis wordt niet meer weer gegeven.
  Wie kan me helpen dit op te lossen en hoe dit is gekomen heb dit nooit gehad.

  Alvast bedankt.
 • Ik dénk dat hier een schoonmaakactie ( via internetopties ) aan te grondslg ligt…
  Als je nu naar een site surft er weggaat en opnieuw naar die site gaat staat ie dan wel weer in je historie?
 • Ligt niet aan jou of aan je machien.
  Eerst was het zo dat er een historie werd aangelegd van de door jou ingetype (zoek)opdrachten. Deze kon worden gewist (Extra, Internetopties, Algemeen, Verwijderen, Formulieren verwijderen).
  Een korte tijd is het zo geweest dat na intypen van een letter (net als in de Google werkbalk) veelgebruikte zoekers opgehoest werden.
  De laatste tijd wordt er totaal niets meer getoond.
 • Hallo,

  Als je Google in het Engels instelt werkt het wel.
 • als het gaat om google moet je dat in google zelf instellen: zie voorkeuren naast het vak waar je je zoektermen invoert.
 • In http://www.google.com/ werkt het nog wel in de Nederlande site niet, vond het ook irri en had het uitgschakeld, nu niet meer nodig. :P

  De gewone autoaanvullen met de eerdere zoekers werkt gewoon als je niets hebt verwijderd met Ccleaner.
 • Het "grappige" is, dat "Auto aanvullen" (want daar hebben we het over) [u:7f2402c76a]niet[/u:7f2402c76a] meer werkt op de hoofdpagina van google(.nl), maar [u:7f2402c76a]wel[/u:7f2402c76a] in de vervolgpagina met zoekresultaten….
 • Auto aanvullen werkt prima zowel in het zoekvenster als in de adresbalk (geschiedenis weergeven in IE8 heet dat ineens), "suggesties" worden niet meer weergegeven in de zoekbalk, wel op Google.com.
 • [quote:361fba24e7="Lange Pier"]Auto aanvullen werkt prima zowel in het zoekvenster als in de adresbalk (geschiedenis weergeven in IE8 heet dat ineens), "suggesties" worden niet meer weergegeven in de zoekbalk, wel op Google.com.[/quote:361fba24e7]

  Auto Aanvullen werkt bij mij prima, maar niet (meer) in het zoekvenster op de index pagina van google.nl. Werkt wel in het zoekvenster van de resultatenpagina (van google.nl).

  Zoals ik al meldde:
  - Voorheen werkte Auto Aanvullen wel op de index pagina. Je kon dus (en anderen ook) perfect altijd je ingeklopte opdrachten (als een "zoekgeschiedenis" terug zien. :wink: Totdat (uiteraard) Auto Aanvullen (Formulieren verwijderen) weer een keer opgeschoond werd.
  - Een korte tijd, recentelijk, kreeg je bij het invoeren van tekens in het invoervenster op de index pagina van google.nl voorgedefiniëerde, veel gevraagde treffers te zien. Feitelijk hetzelfde als in de Google toolbar.
  Dit was van korte duur.
  - De laatste tijd krijg je op de zoekpagina van google.nl geen enkele eerder opgevoerd teken meer te zien. Auto Aanvullen werkt hier niet meer. Waar-ie nog wel werkt is op het zoekvenster van de resultatenpagina (na het uitvoeren van een zoekopdracht in de index pagina). Daar kan je ook je oude opdrachten terugbladeren (totdat Auto Aanvullen weer opgeschoond is).

  E.e.a. op meerdere [u:361fba24e7]XP / IE7 systemen[/u:361fba24e7] alhier uitgeprobeerd.
 • "Suggesties" van Google doet het weer hoor.
 • Inderdaad. Had het nog niet ontdekt.
  Mag van mij een "blijvertje" worden. :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.