Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

foto's niet als bijlage ontvangen

f.j.stols
5 antwoorden
  • Als door een afzender met een Mac computer foto's meegestuurd worden in een email zijn die bij mij (O.E.) alleen in de mail zelf te zien, maar niet als bijlagen. Ik kan de foto's alleen opslaan via R-klik. Volgens de afzender ligt dat aan de instellingen van mijn pc/O.E. Iemand een idee hoe dat anders zou moeten? Met afzenders met Windows gaat e.e.a. normaal.
  • nu dacht ik toch stellig dat er wel een páár Mac-gebruikers waren op dit Forum, gezien ook de reacties hier en in C!T zelf. Ik hoop dat ik nog een suggestie krijg
  • Iets?
    http://mmbase.computeridee.nl/faqman_antwoord.jsp?faqid=203698
  • Hartelijk dank. Ik krijg de indruk dat de vraag daar gesteld is door een mac-afzender, en niet door de O.E.-ontvanger. Ik blijf dus maar opslaan via R-klik. Met foto's van een andere mac-afzender had ik overigens geen probleem.
  • Ik denk ook dat t aan de verzender ligt, zeker omdat jijzelf al aangeeft dat t bij een andere verzender wel werkt en in OE ook.

    Weet je zeker dat hij/zij ze wel als attachment meestuurd?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.