Vraag & Antwoord

Anders (software)

Shift blokkeert letters

8 antwoorden
  • Goede morgen, Sinds 2 dagen blokkeert mijn shift knop sommige letters (het maakt hier niet uit of ik de linker of rechter shift gebruik). Als ik bijvoorbeeld een hoofdletter A wil maken kan ik dat alleen met de caps lock. asdfjkl;zxcvm,. blokkeren in combinatie met mijn caps lock. Ik kan dus ook geen dubbele punt maken, ogenschijnlijk werkt het midden van mijn toetsenbord wel icm mijn shift :o Weet iemand waar dit aan kan liggen en hoe ik dit op kan lossen? Alvast bedankt! :D
  • Hou het er maar op, dat het toetsenbord versleten is. Heb ook zoiets gehad met mijn vorige tikplank. Eerst deed de e wat moeilijk, toen de r en de w, tot later het hele qwerty rijtje uitviel.
  • Hm vreemd, omdat het alleen misgaat wanneer ik mijn shift gebruik, als ik gewoon type heb ik helemaal geen problemen. En het toetsenbord bevalt me prima. Ook vielen al deze letters ineens weg (icm de shift dus, niet single), en niet stukje bij beetje. Bedankt voor het antwoord, maar is er een mogelijkheid dat het toch een software probleem is? Of moet ik echt aan een nieuw toetsenbord.
  • Kan je je toetsenbord niet eens aansluiten op een andere computer en kijken of het probleem zich daar ook voordoet? Of een ander toetsenbord op de computer aansluiten en kijken of het probleem zich dan ook voordoet?
  • Tjsa, de shift toets kan natuurlijk ook defect raken.
  • [quote:8656a2b9c7="mstrbean"]maar is er een mogelijkheid dat het toch een software probleem is? Of moet ik echt aan een nieuw toetsenbord. [/quote:8656a2b9c7] Om welk merk/type toetsenbord gaat het? Heb je al gecheckt of er op de site van de toetsenbord-fabrikant diagnostische software te downloaden is? En heb je dat toetsenbord probleem ook in [url=http://support.microsoft.com/kb/315222]Windows XP veilige modus?[/url]
  • Edit: probleem opgelost, bedankt Was iets met de voertaal blijkbaar: [url]http://help.rotosoft.no-ip.org:8080/Uitschakelenwisselentoetsenbordlayout.htm[/url] gevolgd en lostte het op.
  • het hoort tot de goede gewoontes op een forum als dit. dat je meldt hoe het is opgelost..... hebben anderen er ook wat aan..... :?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.